Kulcsszó keresés /


Örök sminktippek

Ahogy a különböző divat trendek is folyton változnak vagy a múltból újraírjuk őket, úgy a szépségszakmában sincs ez másképp. A szépségápolás nagy mesterei is tudják, hogy minden évtizednek meg van a maga jellegzetessége, ami újra divatba jön kicsit úgy, mint régen, vagy kicsit másképp, de egy-egy terület kihangsúlyozása az arcon, újra hangsúlyt kaphat, vagy teljesen új divatőrületként kap szárnyra. Talán már nehéz is követni, sokszor olyan gyorsan változik mi a ciki már és mi a menő. Még szerencse, hogy ezen az ágon belül is vannak olyan trendek, melyekkel sosem nyúlhatsz mellé.

olvass tovább

Az én utam: Jákó Andi, hajszobrász

  • 2018. április 27.

Jákó Andi egy tehetséges, kreatív arca a szépségiparnak. Fodrászként közel 8 éve tevékenykedik és fiatal kora ellenére azt vallja, hogy az ember vagy teljes szívvel csináljon valamit, vagy sehogy. Most vele beszélgettünk a szakmáról, és természetesen az idei nyári hajtrendekről is.

olvass tovább

Top5: a legjobb beauty trendek idén tavasszal

  • 2018. április 26.

A szépségápolás területén rengeteg lehetőségünk van a minden szezonban, hiszen gyakorlatilag bármilyen kombinációt összehozhatunk kedvenc színeinkből és textúráinkból. Most azonban összegyűjtöttük az 5 kedvenc beuty trendünket, amiket mindenkinek ajánlunk, aki szeretne igazán divatos és naprakész lenni idén tavasszal!

olvass tovább

Top10: a legstílusosabb rose gold manikűr ötletek

Hiába jönnek a változó szezonokkal újabb és újabb trendek, a rose gold szín egyszerűen nem tud kimenni a divatból, sőt igazából egyre jobban rajongunk érte. Kifinomult és letisztult, így most ezzel a színnel gyűjtöttünk össze csodás manikűr ötleteket, amelyek igazán ragyogó választásnak bizonyulhatnak a februári napokon!

olvass tovább

A legfrissebb fogyasztási cikk trendek nyomában - Ambiente - 'The Show'

  • 2018. február 01.

Az Ambiente a világ legnagyobb fogyasztási cikk vására, amely remek lehetőséget nyújt a kereskedők számára, hogy leadják rendeléseiket, illetve tájékozódjanak a legfrissebb trendeket és újdonságokat illetően. A teljes nemzetközi ágazaton belül „The Show”-ként is emlegetett vásárt 2018. február 9 – 13. között rendezik meg Frankfurtban.

olvass tovább

5 stílusos manikűr tipp az őszi szezonra

  • 2017. október 22.

Hiába tart még az indiánnyár, hamarosan kénytelenek búcsút inteni neki, és igazán ráhangolódni az őszre. Ehhez nem csak a ruhatárunkat kell frissíteni, hanem a szépségápolási szereinket, például a körömlakkjainkat sem árt aktualizálni. Azért gyűjtöttünk most ötleteket, hogy egyszerűbb legyen eligazodni az őszi manikűr trendek között!

olvass tovább

Őszi manikűr tipp: méregzöld körmök

  • 2017. augusztus 28.

A méregzöld az egyik legszebb, és legelegánsabb szín, amely sötét tónusa miatt az ősz egyik nyerő kiegészítője lehet, akkor is, ha manikűrről van szó. Ha nem hiszed, lapozd át a galériánkat, garantáljuk, hogy mire a végére érsz, számodra is az idei szezon egyik nagy kedvence lesz!

olvass tovább

7 ruhadarab, amit mindenképpen be kell szerezned idén őszre

  • 2017. augusztus 22.

Minél inkább közeledünk a nyár vége felé, egyre egyszerűbb elképzelni, hogy milyen idő is fog ismét beköszönteni, amikor utolér minket az ősz. Ismét jönnek a hűvös, ködös reggelek és az esős, szeles napok. Azonban nézzük a pozitív oldalát, és inkább vegyük sorra, hogy mi mindent kell beszereznünk ahhoz, hogy egy igazán stílusos és praktikus gardróbbal üdvözöljük az új évszakot.

olvass tovább