Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - február 24.

  • 2013. február 24.

A mai napon az eddigi sikereidre alapozva, hozz létre továbblépéshez szükséges terveket. Ma készíts finom családi étkeket, élvezd a művészetek minden formáját. Napi megerősítés: Tudásomat bölcsen használom, családomban béke van.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - augusztus 1.

  • 2012. augusztus 01.

Van egy trükköm, amit akkor vetek be, ha sehogy nem sikerül változtatnom a szemléletemen. Akkor használom ezt, amikor pontosan tudom, hogy a továbblépést egy új, friss szemlélet hozná, amikor látom, hogy mit kellene érzelmileg vagy gondolatilag, esetleg a fizikai világban változtatnom, de valamiért nem tudom meglépni. Ilyenkor megkérdezem magam: Nem unod még, hogy évtizedek óta ezt gondolod és eszerint cselekszel? Az egész életedet így akarod leélni, ezzel a megkövesült gondolattal a fejedben? Tegyél egy próbát! Csak a következő két hetet éld úgy, hogy másképp állsz a feladathoz, de az alatt a két hét alatt minden idegszáladdal másképp kell érezned és gondolkodnod. Nekem mindig beválik!

olvass tovább

Így lépj túl a múlton és találd meg újra önmagad

Egy szakítás sosem egyszerű, főleg akkor nem, ha az az ember hagy el minket, akiért bármit megtettünk volna. Azonban bármilyen klisének hangzik, de a ’nem akarok kikelni az ágyból’ fázis hamar véget ér és az idő minden sebet begyógyít. A kérdés csak az, hogy mit tegyünk, hogy felgyorsítsuk a folyamatot?

olvass tovább