Kulcsszó keresés /


In memoriam Marilyn Monroe

  • 2016. augusztus 05.

Marilyn Monroe-t mindenki ismeri. Szőke fürtjeivel, búgó hangjával és nőies idomaival a nagybetűs Nőt imádták benne. A csillogás és hírnév mögött azonban a szex-szimbólum élete sötét titkokat rejt. A Golden Globe-díjas színésznő, kinek mítosza máig sem halványodott, ma 54 éve hunyt el.

olvass tovább

Szextitkok: sóhajtások és sikolyok

  • 2016. július 29.

Az éjszakai merevedés a férfiembert egy éjszaka alatt többször is eléri, sőt, az úgynevezett „nedves álmok” során az orgazmus is bekövetkezik. Az agy és a fantázia tehát különösebb fizikai ingerlés nélkül is képes örömélményhez juttatni az önfeledten szendergőt.

olvass tovább

Fehérnemű titkok, melyeket érdemes tudnod

  • 2016. február 18.

Lássuk be, a nők törekszenek arra, hogy a ruháik alatt viselt fehérneművel minden rendben legyen. Azonban vannak ám itt szempontok, amelyeket fontos górcső alá venni. Hiszen akár az egészségünk is múlhat rajta.

olvass tovább

Mozipremier: Szemekbe zárt titkok

  • 2015. november 26.

Az izgalmas Szemekbe zárt titkok című thrillert az Oscarra jelölt Billy Ray (Phillips kapitány, Az éhezők viadala) írta és rendezte, producere az Oscar-díjas Mark Johnson (Esőember, Totál szívás), a főbb szerepekben pedig az Oscar-díjra jelölt Chiwetel Ejiofor és az Oscar-díjas Nicole Kidman és Julia Roberts látható.

olvass tovább

Az Első

  • 2015. szeptember 16.

Az első szerelem meghatározó, mint kicsi gyereknek az általános iskola első osztálya. Ahol minden új, ismeretlen, izgalmas és riasztó, kissé lélekháborgató. Az első élmények köde oszlani kezd. Még sejtelmes az élet ezen területe, mindig akadnak újabb megfejtésre váró titkok, ésszerűtlen cselekedetek. Kisiskolásként a teher a telipakolt iskolatáskával kezdődött. Az első szerelem telipakolt szívvel.

olvass tovább

Kérdések, amiket feltennél a jövendőbelidnek

  • 2015. május 12.

Néhány hónappal ezelőtt randiztam egy sráccal, aki nem néz tévét. Soha. Hajnali CSI-részek, esti híradó, és borzasztó dél-amerikai szappanoperák kilőve, mint lehetséges közös téma. Az sem elhanyagolandó, hogy én, személy szerint szeretek tévézni. Persze, nem a Családi titkok és hasonló színvonalú kabarékra gondolok, de ki ne látta volna a Grace klinika összes évadát és szurkolt volna úgy amblokk a nyálas szerelemért? Egyébként rendes srác volt, a baj nem ezzel volt.

olvass tovább

Tavaszdopping: 7+6 tipp a teljes megújuláshoz

  • 2015. március 10.

Élénk színek, virágmezők, új szokások és pozitív gondolatok: a tavasszal együtt nemcsak a gardróbunk, a lelkünk is felfrissül. A legújabb trendek és a belső megújulás került terítékre a harmadik Arena Stílustitkok workshopon. A divatrajongóknak ezúttal Csizmadia Dóra pszichológus, Tóth Bori divattervező, Istenes Bence műsorvezető és Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere adtak tippeket a tavaszi lendülethez. Nézzük a legfontosabbakat!

olvass tovább