Kulcsszó keresés /


Az idődet pazarlókkal nem jutsz előre

Ők az idődet pazarlók. Akikkel megrekedsz, stagnálsz, akik életed természetes menetének élő, lélegző akadályai. Ők azok, akik megmagyarázzák, hogy miért jó egy helyben topogni az effajta emberi kapcsolat leült iszapjában. Még vissza is húznak, maradj még, hová sietsz, időtök végtelen. Eleinte éreztél némi késztetést a fejlődésre. Láttál magad előtt színeket, fényeket, beleképzelted kettőtöket élethelyzetekbe. Láttad magatokat különböző szerepekben, fantaziáltál, láttad magad előtt közös életetek fontos állomásait, mérföldköveit. Azokat, amelyeket majd lefényképez a szemed és örökre a szívedbe zársz.

olvass tovább

Miért a MILF?

A MILF napjaink feltörekvő feminin generációja. Minden nő megkaphatja a címkét, ha már nem húszéves, a harmincat is már jócskán elhagyta, mégis dögös és szexi anyuka, mely erős, tudatos, vagy tudattalan erotikus kisugárzással párosul. Ápolt, igényes és azt sugallja a külvilág felé, hogy tökéletesen elégedett az életével és önmagával. Külsejével fontos üzenetet közvetít a környezetének: az izgalmas női kisugárzás, és a vonzó, kívánatos megjelenés nem múlik el a fiatalsággal.

olvass tovább

Baronits Gábor: „Új kihívásokat, lehetőségeket kaptam, miután kiléptem a sorozatból.”

Baronits Gábort, akit kezdetben csak sorozatszínészként ismert az ország, ma már a legváltozatosabb szerepekben, musicalben, vígjátékban, komolyabb prózai darabokban is láthatunk játszani. De az élet más területein is mindig változatosságra törekszik, ennek kapcsán mesélt többek között az autóversenyzésről, és műsorvezetői tevékenységeiről is.

olvass tovább

Angyalbőrben, újra a színpadon Noé Viktor

  • 2016. április 16.

Noé Viktort sokszor láthattuk különböző szerepekben, mind a kamera előtt, mind színházi színpadon. Most pedig alkalmunk nyílt arra, hogy kicsit mélyebben elbeszélgessünk vele, önmagáról, a karrierről és természetesen a jövőről.

olvass tovább

Isten éltessen, Jim Carrey!

  • 2016. január 17.

Jim Carrey-t lehet szeretni vagy nem szeretni, egy azonban biztos: mindenki ismeri a nevét. A gumiarcú komikus vígjátékokban és drámai szerepekben egyaránt remekül helytáll. Gondolnád, hogy az Ace Ventura, A maszk, valamint a Dumb és Dumber sztárja már az 54. évét tapossa?

olvass tovább

Mozipremier: Szemekbe zárt titkok

  • 2015. november 26.

Az izgalmas Szemekbe zárt titkok című thrillert az Oscarra jelölt Billy Ray (Phillips kapitány, Az éhezők viadala) írta és rendezte, producere az Oscar-díjas Mark Johnson (Esőember, Totál szívás), a főbb szerepekben pedig az Oscar-díjra jelölt Chiwetel Ejiofor és az Oscar-díjas Nicole Kidman és Julia Roberts látható.

olvass tovább

Az erős nőt nem támogatja a férfi

Minek egy erős nőnek férfi? – hallottam már többször férfiaktól. Nekem nem kell olyan nő, akinek nincs szüksége rám, aki mindig mindennel boldogul, az éljen egyedül! S úgy tűnik nem a levegőbe beszélnek, mert azok a barátnőim, akik rendkívül erősek, önállóak, és mindent képesek egyedül is elintézni, egytől-egyig mind rendkívül nagy terheket cipelnek a kapcsolataikban.

olvass tovább

Jön Hollywood új generációja

  • 2015. augusztus 24.

Az amerikai filmipar fővárosa, Hollywood sokaknak maga az álmok megvalósulásának helyszíne. Azonban itt komoly harc folyik a legjobb szerepekért, és elismerésekért a színészek és színésznők között egyaránt. Elmondhatjuk, hogy jelenleg kialakulóban van egy teljesen új generáció, melynek kiválóságai sorra kapják a jobbnál jobb karaktereket, és már most könnyen elképzelhető, hogy hamarosan igazi közönségkedvencek lesznek világszerte. Nézzünk hát egy TOP30-as listát a hollywoodi filmipar legnagyobb reménységeivel.

olvass tovább

Túl az első házasságon…

  • 2015. augusztus 14.

Az én baráti társaságomban is, ahogy az az egyedülálló, többnyire elvált nőknél lenni szokott, a téma leginkább a párkapcsolat – ha már nem vagyunk benne… Mivel a házasságot általában és a saját házasságunkat is külső szemlélőként tekintjük, sok minden látszik, ami addig nem volt nyilvánvaló, amíg benne voltunk.

olvass tovább