Kulcsszó keresés /


Amit soha ne tegyél meg senki szerelméért

Egy érzelmileg érett nő megtanulta szeretni, értékelni, és tisztelni önmagát. Megtapasztaltunk már fájdalmas szívtöréseket, és álltunk életösvények elején szorongva, kétségek között, merre induljunk. Megbotlottunk, felálltunk, koronát igazítottunk, és tanuljuk sorra az élet leckéit.

olvass tovább

Ha létezik megfelelő férfi, ezt a 10 dolgot biztosan nem tenné meg

  • 2023. január 31.

Nem a tökéletes férfi, hanem a megfelelő. Arról ugyanis, hogy ki tökéletes, és ki nem, hosszú vitát folytathatnánk. Illetve gondoljunk bele abba, hogy magával azzal, hogy valakit vagy valamit tökéletesnek titulálunk, valamiféle utópikus, elérhetetlen, nem valóságos burokba zárjuk, éppen ezért az elvárásaink is megnövekszenek vele szemben, magunkat pedig egyből kisebbnek vagy kevesebbnek fogjuk érezni.

olvass tovább

A párkapcsolatok és társadalmi életünk jelölője, a Vénusz jegyet váltott és belépett a Halak csillagjegybe

A párkapcsolatok és társadalmi életünk jelölője, a Vénusz jegyet váltott és belépett a Halak csillagjegybe, ráadásul ezzel kilépett a Szaturnusszal való együttállásából is (konfettieső!). Az Érzelmeket jelölő Hold ma még a Kos jegyében halad, ráadásul csiki-csukis fényszögkapcsolatba lép a Plutoval. Mindemellett azonban már pár napja támogat minket egy nagyon aktív hatás is, amit még élvezhetünk a hó végéig. Nézzük a részleteket!

olvass tovább

Addig örülj, amíg a nő veszekszik, mert az azt jelenti, hogy még mindig szeret

Tudom, most te a férfi (tisztelet a kivételnek) szájhúzogatva fogod elolvasni ezt a cikket, de be kell látnod, hiába álmodozol arról, hogy majd a barátnőd/feleséged/menyasszonyod majd egyszer csak felhagy a kislányos hisztijével és nem veszekszik majd veled többet, mert fel kell világosítsalak, hogy inkább ne akard. Mert, ha ez megtörténik, akkor ott bizony hamarosan kikerülnek a szekrényből a ruhák…

olvass tovább

Ezért éri meg második esélyt adni

Miért kell második esélyt adnunk? Mert attól mi maguk is megnyugszunk. Eljutottunk már a kapcsolatunkban egy bizonyos szintre, ami rengeteg befektetett érzelmi energiába került. Egy mélyebb, valami sokkal magasztosabb és intimebb zónában utazunk ketten, ahol felbecsülhetetlennek tartjuk az elköteleződés biztonságát.

olvass tovább

Az ideális partner hét fő tulajdonsága

  • 2023. január 24.

Míg a szerelembe esés okai gyakran rejtélyesek lehetnek, a szerelemben való maradás okai sokkal kevésbé megfoghatatlanok. Lehet, hogy nem létezik tökéletes partner, de ideális társat találhatunk valakiben, aki bizonyos módon fejlesztette magát, és akinek a személyisége túlmutat a külsőségeken, a bájon és a sikeren. Bár mindannyian a tulajdonságok egy bizonyos, olykor csak számunkra jelentőségteljes készletét keressük, vannak bizonyos pszichológiai jellemzők, amelyekre mind Ön, mind a partnere törekedhet, és amelyek sokkal valószínűbbé teszik a kapcsolat tartós sikerét.

olvass tovább