Kulcsszó keresés /


Lana Del Rey a H&M-mel kooperál

  • 2012. június 28.

Lana Del Rey sikere töretlen, szépsége pedig megkérdőjelezhetetlen. A dús ajkú amerikai szépség karakterére felfigyelt a H&M is, és azt beszélik, a Born to die énekesnője egy kampány erejéig csatlakozik a ruhaóriáshoz.

olvass tovább

Kirándulás az opera világába - Interjú Dolhai Attilával

  • 2012. március 21.

Tehetséges, jóképű, szemtelenül fiatal, és minden jelentős musical főszerepet megkapott már. Jézus, Bicska Maxi, Radjami, az indiai herceg, Rudolf, Wolfgang, Rómeó – férfiak a musical és operett világából, kiknek bőrébe már otthonosan érzi magát.De, hogy milyen is egy ünnepelt színész a mindennapokban? Mik a tervei, és hogyan tovább? Dolhai Attilát kérdeztük.

olvass tovább

Klasszikon - Crossover Dimenziók

  • 2012. január 17.

A Klasszikon hitvallása, hogy művészetével közelebb vigye és megszerettesse az operát a fiatalabb generációkkal is. Ennek jegyében 2012. február 22-én egy idehaza újdonságnak számító, 3D show elemeket felvonultató szuperprodukcióval készül az együttes, CROSSOVER DIMENZIÓK címmel. Az előadás az Uránia Nemzeti Filmszínházban kerül bemutatásra.

olvass tovább

Párizsból szeretettel

  • 2011. február 02.

James Reese (Jonathan Rhys Meyers) az amerikai nagykövet személyi titkárjaként irigylésre méltó luxus életet él Párizsban. James szárnysegédként, másodvonalbeli hírszerző és operatív-tiszt is egyben. Február 3-tól a mozikban.

olvass tovább

MANIER jelmezei a Művészetek Palotájában

  • 2010. november 12.

2010. november 6-án mutatták be a Művészetek Palotájának Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremében Donizetti: Szerelmi bájital (L'elisir d'amore) című vígoperáját Káel Csaba rendezésében, melynek jelmezterveit Németh Anikó, a Manier designere tervezte.

olvass tovább

Egy glamour-ipari délibáb

  • 2010. október 14.

Papp Timi a rotterdami táncművészeti főiskolán végzett táncos-koreográfus Magyarország első táncosügynökségét vezeti, táncosokat és produkciókat közvetít rendezvényekre, de számos zenés klip és a Valami Amerika 2 között Brechtet is koreografált már az Operaházban.

olvass tovább