Kulcsszó keresés /


A 5 leggyönyörűbb esküvői cipő

  • 2012. június 26.

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie, a frizurának, a sminknek, a ruhának és nem utolsó sorban a cipőnek. Összeválogattuk az 5 leginkább szemet gyönyörködtető darabot. Most sem a hagyomány a mérvadó, hiszen a menyasszonyok egyre bátrabban nyitnak az ekrü, törtfehér és bézs árnyalatok felé.

olvass tovább

A lányom nagy napja

  • 2012. május 18.

„Felejthetetlen élmény volt, olyan dolgok történtek velünk aznap, amikről eddig csak álmodoztunk. Még most is olyan, mintha egy filmben láttunk volna az egészet.”

olvass tovább

A lényeg a részletekben rejlik

  • 2010. december 13.

Nemcsak a menyasszonyi ruha fontos a nagy napon, hanem az is, ami alatta van. Nagy divatnak örvend a fűző, a harisnyatartó és a harisnya. Az esküvői fehérnemű jóval többet jelent viselője számára, mint a hétköznapokon hordott "kiegészítők".

olvass tovább

Menyasszonyi ruhadivat 2010

  • 2010. március 11.

Te is készülsz életed nagy napjára? Akkor bizony gazdasági válság ide, vagy oda, az esküvődön Te leszel a legszebb a világ legszebb menyasszonyi ruhájában! Ahhoz, hogy ez valóban így is legyen, ismerd meg a legújabb menyasszonyi ruhadivatot, a legújabb esküvői trendeket! Az Esküvői Magazin írásából mindez kiderül...

olvass tovább