Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - április 16.

  • 2012. április 16.

A mai nap legalkalmasabb a nyógyításra, gyógyulásra, különösen a gyógynövényekből készült kivonatok ,ma csodát tesznek. Minden gond, probléma ma könnyedén megoldható,szinkronba kerülhetnek az ügyeink. Napi megerősítés: Könnyedén, Hatékonyan cselekszem,Harmóniába kerül az Életem.

olvass tovább

Hasznos gyomnövényeink II. rész.

  • 2011. április 06.

Új sorozatunkban igyekszünk - a teljesség igénye nélkül - bemutatni a Magyarországon gyomnövényként ismert, de népi és ipari gyógyászatunk által gyakran használt növényeket. Az itt szereplő növények, kis túlzással, a kertünkben is megnőnek, értő használatukkal hasznunkra fordíthatjuk ezeket a növényeket.

olvass tovább

Gyomnövény, mégis gyógynövény. I. rész

  • 2011. április 01.

Új sorozatunkban igyekszünk - a teljesség igénye nélkül - bemutatni a Magyarországon gyomnövényként ismert, de népi és ipari gyógyászatunk által gyakran használt növényeket. Az itt szereplő növények, kis túlzással, a kertünkben is megnőnek, értő használatukkal hasznunkra fordíthatjuk őket.

olvass tovább

Csodatévő illóolajok

  • 2009. április 01.

A növényekben rejlő illóolajoknak az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását már az ókorban felismerték. Éppen ezért a távol keleti népek- első sorban a kínaiak- előszeretettel használtak és használnak napjainkban is illóolajokat.

olvass tovább

Új Fructis Style - Bambusz Lakkok

  • 2009. április 01.

A bambusz vitathatatlanul napjaink slágernövénye! Népszerűségét elsősorban annak a magával ragadó, különlegesen kellemes, egzotikus hangulatnak köszönheti, melyet e csodálatos növények árasztanak környezetük felé. De mindemellett a bambuszok rizómái jelentős mennyiségű tápanyagot is raktároznak, melyek jótékony hatását a Garnier is felismerte.

olvass tovább

Luxus ápolás

  • 2007. augusztus 30.

A La praire laboratóriumánakkutatói felfedeztéka Beluga kaviár kivonatban, a tengeri növényekben és proteinekben rejlő, hatékony öregedésgátló erőt így létrehozták a Skin Caviar kollekciót

olvass tovább