Kulcsszó keresés /


8 dolog, amit egy sikeres ember nem csinálhat

  • 2015. március 10.

Ha szeretnéd, hogy tisztességes, értékes embernek tartsanak a szakmádban és a magánéletedben egyaránt, akkor vess egy pillantást Ne Csináld listánkra, amelyben leírjuk neked azt a 8 tevékenységet, amelyet soha, semmilyen körülmények között nem követhetsz el!

olvass tovább

Ha a férfi a munkában kishitű

  • 2015. január 10.

De otthon többet enged meg magának. Egy jól működő párkapcsolat alapja, hogy mindkét fél megfelelő önismerettel és önértékeléssel rendelkezzen. Ha a felek jól pozicionálják magukat, akkor az élet minden területén megfelelően kezelik a helyzeteket, az embereket és a feladatokat, elégedettek lesznek, és képesek harmóniában élni másokkal, mind a munkájuk, mind a magánéletük területén.

olvass tovább

A Victoria's Secret lányok szerelmi élete

  • 2014. december 06.

Híresek, csodásak, és mindenki róluk beszél.... mármint a nagy szereplésükről, az óriási Victoria's Secret divatbemutatóról, amit több millió ember követ figyelemmel minden egyes évben. A magánéletüktől viszont nem hangos a sajtó, mivel botránymentes többnyire a modellszerelem, úgyhogy nézzünk be a kulisszák mögé, kibe szerelmesek a világ leggyönyörűbb női?

olvass tovább

Hírességek hétköznapi szerelmei

  • 2014. október 22.

Gyakran irigyeljük a hírességeket, amiért a legjobb szinglik közül válogathatnak kollégáik körében. Vannak azonban üdítő kivételek, olyan csillagok, akik magánéletüket illetően kerülik a rivaldafényt, és szívük választottja is köznapi ember, átlagos foglalkozással. Nézzük a leghíresebb sztárokat, akik hétköznapi emberekkel kötötték össze az életüket.

olvass tovább

Bolba Éva és a JAZZterlánc

Bolba Éva énekesnővel egy csillaghegyi cukrászdában találkoztam. Lehengerlő energiával és vidámsággal masírozott az asztalom felé, és az első pillanattól kezdve elképesztően kedves és közvetlen volt. Éva a Bolba Éva és JAZZterlánc zenekar tagja, ami rendhagyó módon gyerekeknek játszik jazz zenét. Az együttes megalakulásáról, munkájáról és Éva magánéletéről is beszélgettünk a reggeli kávénk mellett.

olvass tovább

10 dolog, amit nem tudtál Miranda Kerr-ről!

  • 2014. március 27.

Miranda Kerr 1997-ben nyert meg egy ausztrál modellversenyt, azóta pedig nincs számára megállás. A kisasszony a nyüzsgő New Yorkba költözött és szerződést írt alá a Maybelline-nel, 2007-re pedig a Victoria’s Secret fehérnemű márka angyalinak csapatát erősítette. Magánélete miatt is felfigyelt rá a világ, ugyanis a szívszorítóan dögös Orlando Bloom színész kedvese és gyermekének anyja lett. Noha a pár útjai azóta szétváltak, és Miss Kerrt már a Victoria’s Secret kifutóján sem fogjuk látni, karrierje továbbra is felfelé ível, és a világ legkeresettebb modelljei között tartják számon. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit eddig biztosan nem tudtál róla.

olvass tovább

Isten éltessen Yoko Ono!

  • 2014. február 18.

Ma 81 éves a világ talán leghíresebb özvegye, Yoko Ono. A japán arisztokrata családból származó képzőművész, zenész és dalszerző a mai napig igen megosztó személyiség. Viharos magánéletéből a legismertebb epizódok, egyértelműen John Lennon-hoz köthetőek.

olvass tovább

Isten éltessen Alicia Keys

  • 2014. január 25.

Alicia Augello Cook, művésznevén Alicia Keys, egy igazán üdítő színfolt a hírességek világában. Nemcsak évek óta felfelé ívelő karrierje miatt, de magánéleti sikereiért is egyaránt csodáljuk. Swizz Beatz producerrel 2010-ben kötötték össze életüket, és még ugyanebben az évben világra jött kisfiuk is.

olvass tovább

Kiazöldbe: Túrák népe

  • 2013. június 24.

Sokszor említett pozitív aspektusa e sportnak, hogy a túrázással eltöltött hosszú órák alatt rengeteg időnk adódik, hogy mindenféle dolgon gondolkodjunk, elmélkedjünk. Lehet ez a saját életünk nagy kérdései, munka dolgok, magánélet, vagy mindenféle lényegtelen, apró-cseprő dolog ami leköti a gondolatainkat de máskor egyszerűen nincs időnk foglalkozni velük.

olvass tovább