Kulcsszó keresés /


Piper Heidsieck Brut Cuvée Jean Paul Gaultier-től

  • 2011. június 30.

Piper Heidsieck és Jean Paul Gaultier együttműködésében dobták a piacra a limitált szériás Brut Cuvée-t. Az üveget Jean Paul Gaultier ötletei és a párizsi éjszakai élet inspirálták. A harisnya hatás mellett egyszerűen nem tudunk elmenni, csodálatos!

olvass tovább

Budapesten is elindul a nagy sikerű COIN Democratic Wear projekt

  • 2010. szeptember 30.

Október 1-jével Magyarországon is elindítja a Coin üzletlánc a nagy sikerű Democratic Wear projektet. Itthon Sarah Stevenson által tervezett limitált szériás dzseki lesz az első termék. Az Olaszországban hatalmas sikert aratott projektben a világ minden tájáról származó fiatal divattervezők vesznek részt.

olvass tovább

Aranyos iPad!

  • 2010. augusztus 20.

iPad Supreme Gold Editiont Stuart Hughes álmodta meg. Jelenleg ez a világ legdrágább iPad-ja a maga 180 ezer fontos vételárával. Limitált számban készült el, vagyis mindössze csak tíz darab kapható belőle a világon.

olvass tovább

Anja Rubik zebrabőrön

  • 2010. április 13.

Anja Rubik ismét együtt dolgozott a Quazi olasz divatcég designer csapatával, melynek eredménye egy limitált tavaszi/nyári kollekció, melynek az arca is Anja.

olvass tovább

Issey Miyake - Edition Wood

  • 2010. április 09.

Minden limitált kiadású Issey Miyake parfüm design legalább  annyira szól az alkotási folyamatról magáról, mint az alapanyagról, amit a termék elkészítése során felhasználnak. Issey Miyake számára a ruhák tervezésekor használható anyagok tárháza végtelen, hiszen véleménye szerint "mindenből lehet ruha".

olvass tovább

Monte Carlo Fashion Night Budapesten

  • 2009. december 15.

2009. december 4-én estefelé többen igyekeztek lépteiket szaporázva át a Vörösmarty téren, a Monte Carlo Budapest épületébe. Az érdeklődök szép számban gyűltek össze, sokan voltak kíváncsiak - no nem a Mikulásra -, hanem a Monte Carlo Fashion Night játékos köntösbe csomagolt divatbemutatójára.

olvass tovább

Motorola Aura Diamond

  • 2009. október 28.

A harmincnégy gyémánttal díszített, kerek kijelzős, slides kialakítású limitált kiadású telefon a 90 gyémánttal "tuningolt" Diamondiqe kistestvére, de ne legyen senkinek tévképzete, az Aura Diamond sem lesz tucattermék...

olvass tovább