Kulcsszó keresés /


Bering Artcic Stardust

  • 2014. július 12.

A legújabb ékszerkollekció a Beringtől. Az erőltetett kreativitás korát éljük, amikor ciki nem annak lenni, ami adott. Sokan ugye nem szeretnek beállni s sorba, de rengeteg olyan mainstream dolog van, aminek igen is a tagjává kell válnunk és beleolvadni a tömegbe…

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 17.

  • 2014. június 17.

A mai napon gyűjtsd össze az összes erőt , energiát és cselekedj. Ma ezoterikus programok, festés, kreativitás nap van,. Napi megerősítés: a megoldások tökéletes időzítéssel jelennek meg életemben.

olvass tovább

Két pofonegyszerű dekortrükk a gyerekszobába

  • 2014. június 10.

Az egyik legnagyobb boldogság, amikor a kicsiket alkotni látjuk, legyen szó rajzról, festésről vagy építésről. Viszont könnyen rémálommá is válhat, amikor az első próbálkozások, formák és ábrák nem csupán a papírlapra, hanem az asztalra, a falra és még talán a bútorokra is jutnak. Hogyan küszöbölhetjük ki ezt? Két nagyon ötletes megoldással, melyek nem csupán feldobják a gyerekszobák dekorációját, de gondoskodnak arról is, hogy a kicsik a lehető legmókásabb formában éljék ki kreativitásukat.

olvass tovább

In memoriam Salvador Dali

  • 2014. május 11.

Salvador Dali a 20. század egyik legtitokzatosabb és legmegosztóbb művésze, a szürrealizmus legismertebb képviselője. Csillapíthatatlan tudásszomj, lankadatlan kíváncsiság és kiapadhatatlan kreativitás jellemezte a modern művészet egyik legsajátosabb személyiségét. Már fiatalon elérte, hogy ismerjék – sőt, elismerjék! Tudatosan építette imázsát, tudta, ha lángészként viselkedik, azzá is válik. A zseniális művész a mai napon lenne pontosan 110. éves.

olvass tovább

Egy konty minden alkalomra

  • 2014. március 16.

Munkába, bulira, vacsorához, hétvégi ebédhez, elegánsan vagy sportosan, a konty mindig jó választás. Praktikus, egyszerű, könnyen variálható és komolyabb előmunkálatokat sem igényel. A hajfánk úgy egy évig menő is volt, de most már ideje elhagyni, helyette használjuk a kreativitásunkat. Íme egy gyors és könnyű módszer a holnapi frizurádhoz.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 20.

  • 2013. december 20.

A mai napon készülj fel, mert valami nagyon váratlan történhet. Ma alkoss ajándékokat, éld meg a kreativitásodat. Napi megerősítés: Minden történés a javamat szolgálja.

olvass tovább

Ünnepváró dekorációk gyerekkel

  • 2013. november 27.

Az advent közeledtével lassan el kell gondolkoznunk azon milyen ünnepi díszbe szeretnénk öltöztetni a lakásunkat. A gyermekek még inkább izgatottan várják a decemberi készülődést, így hoztunk néhány ötletet arra, hogyha együtt szeretnétek idén kifejezni kreativitásotokat.

olvass tovább

Őrült halloween-i töklámpások

  • 2013. október 29.

Közeledik az Amerikában már oly népszerű Halloween ünnepe, mely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Érthető, hiszen fantasztikus dekorációkat készíthetünk, melyekkel még inkább őszi hangulatba kerülhetünk, és az ötletes jelmezekkel, álarcokkal tarkított bulik is kihagyhatatlannak bizonyulnak évről évre. Következő összeállításunkban olyan faragott tökcsodákat mutatunk be, melyeket kis kreativitással és egy jól megfent késsel otthon is előállíthat bárki. A kísértetiestől a viccesen át, minden megtalálható, e heti mottónk tehát: faragásra fel!

olvass tovább

Napi Üzenet - május 21.

  • 2013. május 21.

A mai napon kényeztesd magad, tápláld szeretettel a Tested Lelked, pihenj. Ma menj programokra, beszélgess, kreativitásod éld meg, feltölt. Napi megerősítés: Harmóniába vagyok a világgal a sorsommal, önmagammal.

olvass tovább

Napi Üzenet - március 12.

  • 2013. március 12.

A mai napon elkezdheted kihasználni a jó szerencsédet és belefoghatsz valami új, nagyszerű dologba. Ma részesítsd előnybe a szépséget, díszítéseket, kreativitást, művészeteket. Napi megerősítés: Mindenben és mindenkiben meglátom a szépséget a jót és életem kivirágzik.

olvass tovább