Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. április 29.

  • 2014. április 29.

A mai napon újítsd meg az életed ahol kell, bízz és haladj. Ma a kozmetika, bőrápolás, szépítések, testfejlesztés napja. Napi megerősítés: ma szép gondolatokat választok, hogy megszépüljön életem és a testem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. február 26.

  • 2014. február 26.

A mai napon radikális ötleteid lehetnek, ami jó, csak előtte tárgyalj! Tedd meg, amit meg kell tenned. Ma lomtalaníts, tisztogass, ápold bőrödet, kozmetikázz. Napi megerősítés: tiszta kommunikációval élem az életem, ami rám tartozik, megszépítem.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 16.

  • 2013. július 16.

A mai napon bármi kezdődik életedbe, annak mindenképp örömteli, végkifejlete lesz. Ma szépítsd magad: bőröd, külsőd, kozmetika,és beszélgess jókat. Napi megerősítés: tudom, hogy a jövőm ragyogó lesz, bízom az életben.

olvass tovább

Nyári sminkek nagyokosa

  • 2013. május 08.

A nyári színpaletta üdítő kavalkádján kellemesen megférnek egymás mellett a hideg és a meleg árnyalatok. Kiborítottuk a kozmetikai táskánkat és megmutatjuk nektek a kedvenceinket, amelyeket mi is szívesen használunk nap mint nap az orcánkon.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 3.

  • 2012. december 03.

A mai napon újíts meg valamit, bízz a sikerben és haladj tovább. Ma a dekorálás, szépítés, otthon és környezetünk díszítésének a napja, fodrászat, kozmetika. Napi megerősítés: Mindig megtudok újulni, sikeres vagyok és megállíthatatlan.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 1.

  • 2012. december 01.

A mai napon légy elnézőbb magaddal, légy erős. Ma menj fodrászhoz, kozmetikába, dekorálj, légy kreatív. Napi megerősítés: minden amit önmagamért teszek, másokért is teszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 10.

  • 2012. október 10.

A mai nap mielőtt bármit tennél, döntenél, hangolódj a belső sugallataidra, szívedre mit mond, csak azután dönts. Ma a fizikai világban szépítkezés, fodrászat, kozmetika, kényeztetés napja van. Napi megerősítés: Ráhangolódom az élet szépségeire, életem egy igazi bőség és az is marad.

olvass tovább