Kulcsszó keresés /


Színészek a híres karakterek mögött - Tudtad, hogy ők rejtőznek a maszk alatt?

  • 2016. április 14.

Hoztuk sok ismert szerepet, híres és kevésbé híres színésszel, lesz olyan köztük, akin elcsodálkozol, lesz olyan is, akiről tudtad, hogy mit alakított. A teljes átalakulás azonban sokszor nem csak kívül volt látványos. Két Batman szereplőnél is felfedezhetőek voltak a skizofrénia jelei a forgatások alatt, az egyik ráadásul tragikus végkimenetelű lett.

olvass tovább

8 Star Wars karakter, akik mehetnének a kifutóra

  • 2016. január 21.

A mexikói divatillusztrátor, Guillermo Meraz nagy Star Wars rajongóként kifutóra álmodta a kedvenc filmkarakterek jelmezeit a legendás moziból. Neked melyik jön be a legjobban? Egy kis glamour Chewbacca vagy a fényes lakk Darth Vader rucija?

olvass tovább

Nem fogod elhinni, hogy néznek ki ma a Harry Potter filmek szereplői

  • 2015. december 28.

1997. június 30. Ez a lassan húsz évvel ezelőtti nap volt az, amelyik megrengette a könyvipart. Pedig az első három kiadó visszadobta J. K. Rowling könyvét, a Harry Potter és a bölcsek kövét. Szerintetek mennyire fogták aztán a fejüket? A történet és a szereplők ma már legendák, az őket alakító színészek pedig világsztárok lettek. 2001-ben mutatták be a filmsorozat első részét. Nézzétek meg, hogy néznek ki ma az ikonikus karakterek!

olvass tovább

Jön Hollywood új generációja

  • 2015. augusztus 24.

Az amerikai filmipar fővárosa, Hollywood sokaknak maga az álmok megvalósulásának helyszíne. Azonban itt komoly harc folyik a legjobb szerepekért, és elismerésekért a színészek és színésznők között egyaránt. Elmondhatjuk, hogy jelenleg kialakulóban van egy teljesen új generáció, melynek kiválóságai sorra kapják a jobbnál jobb karaktereket, és már most könnyen elképzelhető, hogy hamarosan igazi közönségkedvencek lesznek világszerte. Nézzünk hát egy TOP30-as listát a hollywoodi filmipar legnagyobb reménységeivel.

olvass tovább

Trónok harca szereplők a valóságban

  • 2015. június 30.

A sorozat, ami jelenleg szinte mindenki fantáziáját mozgatja igencsak felforgatta a színészek, a tervezők és a stylistok mindennapjait. Egy-egy szereplőt talán fel sem ismernénk az utcán, ha szembejönne velünk az utcán, a sorozat alkotói és stábja ugyanis nem kevés energiát fektetnek a karakterek tökéletes megjelenésébe. De nézzük, kedvenc sorozatsztárjaink hogyan festenek a valóságban!

olvass tovább

A Gossip Girl szereplőinek stílusa

  • 2015. március 17.

A sorozatbeli karakterek mind-mind rendkívül egyedi stílussal rendelkeztek, ugyancsak mint az őket alakító színészek. Most nézzük meg, hogy hogyan öltözködtek a Gossip Girlben és milyen ruhákat hordanak a való életben Blake, Ed és a többiek.

olvass tovább

Jennifer Lawrence legjobb aranyköpései

  • 2014. december 26.

Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy 2014 J.Law éve volt, és az általa hozott új, szerethető és emberközeli Hollywood-i karaktereké. Összegyűjtöttük nektek a legviccesebb interjúit és mondásait, csak hogy lehessen még jobban szeretni.

olvass tovább

John Malkovich filmek, amiket látnod kell

  • 2014. december 09.

John Malkovich kétszeresen Oscar-díjra jelölt amerikai színész éppen ma ünnepli 61. születésnapját. Egyike a legkiemelkedőbb amerikai színházi színészeknek, de Magyarországon inkább a mozi világából ismerjük. Pozitív és negatív karaktereket egyaránt hitelesen alakít, amiket mindig aprólékosan dolgoz ki - bár Malkovich úgy vallja, a filmezés csak a pénz miatt érdekes, mert igazi otthonának a színházat tekinti. Az ő tiszteletére összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Seggberúgás helyett csak fenéken billentett

  • 2013. augusztus 21.

Mark Millar és John S. Romita 2008-as Kick-Ass című képregénye egyszerű, de égető kérdéssel tette próbára olvasóját: miért van az, hogy soha senki nem akart szuperhős lenni? A két alkotó jókora adag erőszakkal, hihetetlen karakterekkel és jópofa dumákkal adott ütős választ saját kérdésére.

olvass tovább