Kulcsszó keresés /


A tökéletes sminkalap

  • 2017. április 26.

Nincs időnk minden nap kozmetikushoz szaladgálni vagy végigcsinálni egy hosszabb procedúrát otthon, hogy olyan bőrünk legyen, mint a topmodelleknek. Nem túl szép látvány egy tükörfényes homlok vagy a pikkelyesen hámló orrcimpa, de higgyétek el, a modelleknek – illetve a sminkeseknek – is meg kell dolgozniuk az egészséges külsejű arcbőrért.

olvass tovább

Stílusiskola: Hogyan viseljünk kalapot tavasszal?

Rajongunk értük, minden formában és színben. Habár tanácsos arcformánkhoz megfelelően választani, nagyot nem hibázhatunk és a legegyszerűbb szetteket is feldobja. A pasztellszínek illenek igazán az évszakhoz, elragadó és bájos összhatást keltenek, de az őszi darabokat is nyugodt szívvel leporolhatjuk, a fekete és barna árnyalatok ugyanúgy tökéletes kiegészítői lehetnek öltözékünknek. Íme 13 kalapos outfit, amelyekből inspirálódhatunk!

olvass tovább

Így viseld a nyár legmenőbb kiegészítőjét, a szalmakalapot

  • 2016. június 16.

A szalmakalap nem csupán stílusos kiegészítője lehet egy nyári outfitnek, de praktikus alapdarab is, ami véd a nap káros sugarai ellen. Viseld bátran a városban is, hiszen feldobja a néha monoton hétköznapi szetteket, és tengerparti hangulatot csempész az összeállításba. Íme, egy kis inspirációforrás a vásárláshoz!

olvass tovább

Karády Katalin és Hamvadó cigerattavég

  • 2015. december 08.

105 éve született. Karády Katalin, a Horthy-korszak legnagyobb dívája, aki hollywoodi csillagokat megszégyenítő módon tündökölt a hazai porondon. A háború után azonban teljesen tönkretették az életét, és megalázták, így emigrálni kényszerült. Amikor 30 évvel később mégis hazahívták, stílszerűen csak egy kalapot küldött maga helyett.

olvass tovább

A Játékkészítő ihlette dizájn darabok árverésen

  • 2015. szeptember 21.

Idén decemberben - megújult formában - ismét várja közönségét a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show musical. A darabot létrehozó TulipánTündér Produkció idén egy jótékony célú árverést is indított, melyen egyedi, magyar tervezők és művészek által alkotott tárgyak kerülnek kalapács alá. A befolyt összeget az első gyermekhospice házának ajánlották fel.

olvass tovább

Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát

  • 2015. február 05.

Tudjátok, van az a Jenner-Kardashian család, egy csomó újgazdag, önjelölt fashionista lánycsemetével, a valóságshow-val, meg a rengeteg megdöbbentő botránnyal. Na, a famíliából eddig is sejthető volt, hogy senkinek nincs ki a négy kereke, de a Kim Kardashian nevetségesen nagy hátsójáról készült képek, és a Kylie Jenner ajkai körül zajló botrányok után, most az egykori olimpiai bajnok apuka, Bruce Jenner sokkolta a világot. Méghozzá azzal, hogy nővé operáltatja magát. Hát, nehéz lépést tartani a lányaival, hogy a pletykalapok címlapjára kerülhessen, de most kétségkívül sikerült.

olvass tovább