Az örök vörös: szín, ami mindenhez passzol

A szín sok mindent elárul a viselőjéről, így a hangulatát is képes tükrözni. Legyen szó sminkről, ruhatárról vagy körmökről, a vörös sokak által kedvelt árnyalat, ami igazi vadító és dögös hatást kölcsönöz. Szinte mindenhez passzol, hosszú évek óta pedig a divat elengedhetetlen kelléke. Nem hiába szerepel továbbra is a világmárkák palettáján. Ha azonban kifogytál az ötletekből, hogy még mivel dobhatod fel a neszesszered vagy ruhatárad, adunk pár hasznos tippet!

olvass tovább

Körömápolás hidegebb napokra

  • 2014. szeptember 11.

Nem csak az arcbőrünk, hanem körmünk is szereti a napsütést, ha pedig a meleg napoknak vége, kezünkön érezhetjük először a változást. Kiszáradt, sebes körömágy, egyenetlen körömfelszín, töredező körmök. Ilyenkor adjuk meg a szükséges ápolást, hogy a hűvösebb időkben se kelljen mindig zsebre dugott kézzel mászkálni.

olvass tovább

Pikkelysömör: mire figyeljünk nyáron?

  • 2014. július 04.

A pikkelysömör a bőrt, hajas fejbőrt, körmöket érintő bőrbetegség. A nyári időszakban, a lengébb ruhadarabok viselése még inkább felhívja a figyelmet a legtöbbször a hajas fejbőrön, térd, könyök és körmök területén jelentkező jellegzetes tünetekre.

olvass tovább

Körömlakk trendek az idei nyárra

  • 2014. május 27.

Edzés, fodrász, kozmetikus, manikűr… Nem unjuk még? Van, hogy néha igen, de a nyári szezon előtt mindenképpen szükséges elvégeznünk a kötelező “javításokat”. Cseréljük le a fáradt olajat, és csinosítsuk ki kicsit a karosszériát. De elég a pasis hasonlatokból; egész télen arra vártunk, hogy levehessük a zoknit, és mezítláb élvezhessük a hőséget. Elérkezni látszik az idő, tegyük ezt ápolt lábkörmökkel, és a kezeinkre is a szivárvány minden színében választhatunk körömlakkot. Íme a trendek, és néhány remek ötlet, ami garantáltan meghozza a kedvünket a manikűrözéshez.

olvass tovább

Extrém körmök - bevállalod?

  • 2012. március 13.

Kocka, mandula, stiletto, gél-lack, porcelán és zselés műkörmök - itt a trendek ugyan úgy változnak, mint a smink, vagy cipődivat terén. Hosszas gyűjtögetés után bemutatjuk extrém műkörmökből álló, kissé bizarr összeállításunkat.

olvass tovább

Köröm trendek

  • 2011. november 18.

Mi tagadást, hódít a rövid, színes köröm, legyen akár fekete, vagy meggypiros, aktuálisan a ruhához passzintva, nem lehet mellélőni vele. Mostantól akkor cikinek számít a műköröm? Mi az a gel lack? Hordanál stillettot? Minden kiderül a körmökre fókuszáló összeállításunkból.

olvass tovább

60seconds körömlak

  • 2008. július 14.

A RIMMEL London bemutatja a 60 Seconds körömlakk új generációját! Hajszálpontosan a Te mozgalmas életviteledhez igazítva: vibrálóan élénk színek, villámgyors felvitel - és máris bulira kész körmök egyetlen perc alatt!

olvass tovább