Kulcsszó keresés /


Lélek és glamour

  • 2013. július 20.

Bemutatták a Thomas Sabo őszi/téli kollekciójának legújabb kedvenceit! Kampányarcuk a brit modell, Poppy Delevingne a Vogue magazin szerint Párizstól Londonig a világ egyik legjobban öltözött nője, aki családi hátterének köszönhetően a legrangosabb társasági körökben is járatos. A fiatal, divat orientált nők egész generációjának példaképe, hiszen öltözéke mindig sikkes, hiteles és az adott alkalomnak megfelelő. A divat és a filmiparban való folyamatos jelenlétének köszönhetően a méltán népszerű és különleges ezüst ékszereket forgalmazó Thomas Sabo is felkérte, hogy mutassa be legújabb kollekcióját…

olvass tovább

Nyári andalúz finomságok

  • 2012. június 22.

Az Extenda (Andalúz Kereskedelemfejlesztési iroda) intenzív hazai jelenlétével nem csak a jobbnál jobb spanyol alapanyagokra fekteti a hangsúlyt, de érdekes programokkal, rendezvényekkel kedveskedik Andalúzia szerelmeseinek.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIV. / Kedd

  • 2012. március 20.

Csodálattal tekintek azokra az emberekre, ismerőseimre, akik útra keltek a nagyvilágba vagy belevágtak olyan helyzetekbe, amelyekhez nekem nem lett volna bátorságom, esetleg új életet kezdtek ismeretlen feltételek mellett. Az élet kivétel nélkül őket igazolta. A bátorságuk, a hitük vagy egyszerűen csak az élet iránti szenvedélyes rajongásuk által keveredtek olyan kalandokba, szereztek olyan tapasztalatokat amelyek az én olvasatomban a teljesség, a valódi gazdagság megélésének lehetőségével ajándékozták meg őket. A mai napig inspirál ezeknek az embereknek a jelenléte, az életszemlélete, a nyitottsága és szerencsésnek érzem magam, hogy ismerhetem őket.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XII. / Kedd

  • 2012. március 06.

A jó és segítőkész emberek mellett előfordulnak ellenséges szándékúak is az életben. Ha lehet ilyet mondani, az ő viselkedésük mindig jó hatással van rám. Jelenlétük azokat a belső erőket mozgósítja bennem, amelyek a túlélést, a bizonyítást és a kitartást aktivizálják. Gyakran eszembe jut, hogy ilyen negatív hatások nélkül ma nem lennék az, aki vagyok. Ha nem okoznak akkora fájdalmat, ami miatt összeszorított foggal, szinte hitehagyottan is továbbcsinálom a dolgaimat, ma nem lehetnék ott, ahol vagyok. Nélkülük nem váltam volna íróvá. Köszönet érte!

olvass tovább

Az idő nyomában – híres filmes órák

  • 2011. október 14.

Kétféle ember létezik: vannak, akiket hidegen hagynak a karórák, és vannak, akik rajonganak értük. Az elmúlt időkben nagy hangsúlyt kaptak a kiegészítők: sálak, övek, ékszerek, táskák teszik izgalmassá a megjelenést, ám a karórák jelenléte nem puszta divathóbort, hiszen egy praktikus és alkalmasint különleges esztétikai értékkel bíró tárgyról beszélünk.

olvass tovább

A válás után mit csinál a férfi?

  • 2011. augusztus 03.

Egy nemrégiben publikált amerikai felmérés szerint sok, párkapcsolatban élő anya érzi úgy magát néha, mintha egyedülálló szülő lenne. Jelentős részük állítja, párjuk jelenléte ellenére egyedül viszik a gyereknevelés és a háztartás összes feladatát.

olvass tovább