Kulcsszó keresés /


Vintage at home

  • 2012. január 30.

Divat téren már évek óta hódít ez az irányzat, a vintage darabok egy különleges hangulatot sugallnak, valami régi és nemes hangulatot, egy számunkra ismeretlen korból. Miért is ne lehetne ezt a hangulatot átültetni az otthonunkba?

olvass tovább

Kreatív lakberendezés

  • 2011. február 18.

Kreatív dizájnötletekkel még a legunalmasabb panelt is fel lehet dobni, a lényeg a jól eltalált, és nem túl kihívó ötlet. A hometone.org ezekből gyűjtött össze 12-t.

olvass tovább

Puskás Ferenc emlékére nyílik képzőművészeti kiállítás

  • 2010. április 02.

Hommage á Puskás Öcsi címmel 58 műalkotást bemutató képzőművészeti  kiállítás látható a focilegenda születésnapjától, csütörtöktől a Home  Galéria szervezésében Budapesten, a Boscolo New York Palace szállodában  egy hónapon át. Kertész Csaba, a galéria vezetője elmondta, hogy Puskás  Ferenc most lenne 83 éves.

olvass tovább

Homeopátiás orvoslás helyzete Európában

  • 2008. március 30.

Az emberek egyre gyakrabban nyúlnak homeopátiás gyógyszerekhez - derül ki egy osztrák kutatásból. Sok leendő anya használja például ezt az alternatív gyógymódot, mivel ők a terhesség alatt csak korlátozottan vehetnek be gyógyszereket. A homeopátia népszerűsége lassan, de biztosan nő világszerte.

olvass tovább