Kulcsszó keresés /


Mini outfit - Cat of Paris

  • 2014. február 28.

Bolondítsd a szürkét rózsaszínnel! A naptár szerinti tél hamarosan elvonulni látszik, mi pedig már az elmúlt outfitekben is a kora tavaszi érzést hoztuk el nektek. Ugyan még nem váltjuk le a ruhatárunkat az új szezon darabjaira teljesen,de egy egy vidám szín becsempészésével könnyedén a hátunk mögött hagyhatjuk a hideg szürke napokat, legalább életérzés terén. Mai összeállításunkban a szürke és a fekete "basic" darabokra húztuk fel a vidám rózsaszín mellényt, ezzel is jelezve hogy mi már készen állunk az évszakváltásra.

olvass tovább

Állatminta és virágmotívum

  • 2014. február 27.

Állatminták virágmotívummal kombinálva a Roberto Cavalli Junior tavaszi, nyári kollekciójában. Lehengerlő elegancia. Elég néhány pillantás vetni a lookbookra, máris érezzük, hogy tele van ez a szezon is energiával! Rendkívül színes, élénk, vidám.

olvass tovább

Mini Outfit - Kinti eső, benti napsütés

  • 2014. február 21.

Szeszélyes egy időjárás vesz minket körül az utóbbi időben, így most rendhagyó módon egy műtermi outfitet szeretnénk bemutatni. Modellünk Lana, aki a Mini Outfit felhívásunkra jelentkezve került be sorozatunkba. S bár kint hideg van és néha még az eső is esik, bent jókedv uralkodik és még a napszemüveg is előkerült. A stílus pedig egyszerűen laza, és vagány.

olvass tovább

We love It 02/17

  • 2014. február 17.

Letudtuk ugyan a Valentin nap lázat, no de ki mondta azt, hogy piros szívecskéket csak a szerelmesek napján viselhetünk, pláne, ha a gyerekünkről van szó? Íme a mi kedvenceink.

olvass tovább

Mini Outfit - Színekre hangolva

  • 2014. február 14.

Hideg-meleg idők váltják egymást, és bár a hidegben mindenki szürkébe és feketébe burkolódzik, a gyermekdivatban épp az a lenyűgöző, hogy bátran játszhatunk a színekkel. Lassan télbúcsúztató outfitünkhöz érkezünk, várjuk a tavaszi szél melegét, a meleg színeket és a szebbnél szebb gyermekruhákat. Mai összeállításunkban az enyhe telet búcsúztatjuk mosolygósan, vidáman.

olvass tovább

Mini Outfit - Tavaszváró

  • 2014. február 07.

Nem titkoljuk. Nagyon várjuk már a tavaszt! A szezon  vidám hangulatát,  a madárcsicsergést,  és persze a színesebb öltözködést. Ebben a szettben szándékosan kombináltuk a virágmotívumot, az állatmintával. Bátran használható együtt, sokkal játékosabbá teszi az egész  megjelenést!

olvass tovább

Paddington & Baby GAP

  • 2014. január 29.

Idei tavaszi kampányában a sokak által közkedvelt angol mesehős, Paddington mackó és a Baby GAP közös szerepvállalása a mi érdeklődésünket is azonnal felcsigázta. A gyerekek kedvenc mackója, a narancslekvárért rajongó, állandóan bajba keveredő és zűrt okozó, sárga csizmás, piros esőkabátos kis szőrmók mostantól nemcsak a TV képernyője előtt és a mesekönyvekben kap szerepet, de a gyerekek magukra is húzhatják az egy-egy Paddington Bear által ihletett ruhadarabot.

olvass tovább

We Love It 01/24

  • 2014. január 24.

A babák első és meghatározó öltözködési modellje a body, amit minden anyuka biztosan beszerez csemetéjének. Rengeteg szín, forma közül lehet már választani az üzletekben, és mindenki szereti a legcukibb vagy épp a legtrendibb darabot kiszemelni a polcokon. Mi is összeszedtünk néhány kedvencet, ti melyiket választanátok?

olvass tovább

Designer gyerek kardigánok 20.000 Ft alatt

  • 2014. január 23.

A leárazások ideje nemcsak a női-férfi divatban, de bizony a gyermekdivatban is aktuálisak így január hónapban, ilyenkor lehet csak igazán kedvezően kifogni azokat a kedvenc márkás ruhákat, melyeket eddig nem volt alkalmunk beszerezni. Mi most a kardigánoknak néztünk utána, íme a TOP 10-es lista, melyeket könnyedén beszerezhetitek ti is.

olvass tovább

Ókori Görögország ihlette Dolce&Gabbana kollekció

  • 2014. január 21.

Domenico Dolce és Stefano Gabbana 2014-es tavaszi, nyári gyermek kollekciója az ókori görög kultúra hangulatában jelenik meg. Görög templomok, ión oszlopok, romos amfiteátrumok, régi pénzérmék jelennek meg nyomatként. Fantasztikus alakítás, a régmúlt találkozik a jelennel. Az extravagáns divattervező páros most is nagy hangsúlyt fektetett az anyagra, kézzel festett mintákkal rukkolt elő.

olvass tovább