Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymour-tól - Péntek június 1.

  • 2012. június 01.

Bár irtózom a rutintól, az általam beépített napi gyakorlatok, alapot, biztonságot jelentenek. Persze jól átgondolom, hogy mi az, amire minden áldott nap energiát szánok. Számomra ilyen a meditáció, a mantrázás és a futás. Ez egyfajta külső és belső építkezés. Ezekbe a tevékenységekbe fektetett energia megsokszorozódva tér vissza hozzám, frissnek érzem magam tőlük és jó érzés annak biztos tudatával indítani és zárni a napot, hogy hosszú időkre merítkezem belőlük.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 10.

  • 2012. április 10.

A mai nap legalkalmasabb mozgásprogramokra, harcművészetekre, jóga foglalkozásra,spirituális gyakorlatok,meditációk végzésére. Ma beszélj, kommunikálj a feletteseiddel fizikai értelemben is és szellemi értelemben is. Mai nap egy Út egy Híd a magasabb világok és megoldások felé. Napi megerősítés: Tisztán látom és érzem a céljaimat, vágyaimat és elindulok a megvalósítás útján.

olvass tovább

Intim torna nőknek

  • 2010. március 31.

A tréning változásokhoz, ÉL-ményhez segít. A záróizmok a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-os fejlődést érnek el átlagban, de a szorgosak ettől nagyobbat is elkönyvelhetnek maguknak. Természetesen a torna gyors eredményeket hoz. A gyakorlatok egyszerűek.

olvass tovább

Aquafitnesz a kíméletes torna

  • 2008. augusztus 05.

Az aquafitnesz, vagy ahogyan sokat hívják aquarobic, vízben végzett gimnasztikai gyakorlatokat jelent, amelyhez gyakran segédeszközöket is használnak. Ennek a vízben végzett mozgásformának számos előnye van a “szárazföldi” sportokkal szemben.

olvass tovább