Kulcsszó keresés /


7 film, amiért érdemes moziba menni januárban

A Golden Globe-ok átadásán már túl vagyunk, és az Oscar szobrocskák éjszakája egyre inkább közeledik, ezért érdemes szem előtt tartani, hogy az évnek ebben a részében még jócskán futnak be a magyar mozikba olyan alkotások, amiket ezeken az eseményeken díjaznak. Mindemellett az is egy fontos szempont, hogy a kemény mínuszok mellett nem árt beltéri szabadidős elfoglaltságot találni magunknak, ilyenkor pedig az ultimate megoldás a mozi lehet. Segítségképpen következzen 7 film, amiért érdemes a széles vászon elé ülni.

olvass tovább

A 2017-es Golden Globe-gála legpompásabb és kevésbé előnyösebb ruhái - Szubjektív lista

Tegnap éjjel tarolt a Kaliforniai álom (La La Land, 2016). Számos díj közül a férfi főszereplőnek és a női főszereplőnek járó Arany Glóbuszt is hazavihette a 74. Golden Globe-gáláról Ryan Gosling és Emma Stone. Ebből azért már kicsit sejteni lehet, mi várható az Oscar-on. De most nézzük a belépőket. A legstílusosabbal kezdjük:

olvass tovább

„Egy okos lány számára a férfi nem kérdés - hanem a válasz.” - Gábor Zsazsa emlékére

  • 2016. december 19.

Humor, irónia, önirónia, és önazonosság. Lehet utálni, lehet imádni, de elmenni szó nélkül mellette lehetetlen. Gábor Zsazsa Golden Globe-díjas színésznő igazi világsztár volt, aki nem rejtette véka alá gondolatait az életről, a pénzről és a férfiakról sem. 1917. február 6-án született Budapesten. Tegnap éjjel hunyt el Los Angeles-ben. Alig két hónap múlva lett volna száz esztendős.

olvass tovább

Isten éltessen Jodie Foster!

  • 2016. november 19.

Ma 54 éves Jodie Foster, kétszeres Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, filmrendező, aki kora ellenére még mindig a csúcson van. Gyakorlatilag született zseni, akinek tehetsége és intelligenciája bármiben megmutatkozik, amihez csak hozzáfog.

olvass tovább

JutalomJáték premierjére Budapestre érkezik Coco König

  • 2016. október 12.

Az Emmy-díjas, Golden Globe-díjra jelölt legendás skót színész, Brian Cox új filmje, a JutalomJáték premierjére hamarosan Budapestre érkezik. A JutalomJáték bemutatójára a film női főszereplője, a magyar-osztrák származású, tehetséges fiatal színésznő, Coco König is a magyar fővárosba látogat.

olvass tovább

In memoriam Marilyn Monroe

  • 2016. augusztus 05.

Marilyn Monroe-t mindenki ismeri. Szőke fürtjeivel, búgó hangjával és nőies idomaival a nagybetűs Nőt imádták benne. A csillogás és hírnév mögött azonban a szex-szimbólum élete sötét titkokat rejt. A Golden Globe-díjas színésznő, kinek mítosza máig sem halványodott, ma 54 éve hunyt el.

olvass tovább

Az Addams Family Morticiája - Anjelica Houston 65 éves

Anjelica Houston, a boszorkányos tehetségű (és kinézetű), amerikai színésznő Leginkább az Addams Family - A galád család című feketekomédiából ismert. Pedig bizony Oscar-díjat és Golden Globe-ot is nyert, és naná, hogy nem Morticia Addams megformálásért vihette haza az arany színű szobrokat. Stílusa az életben sem áll messze a fekete özvegy attitűdtől, nem mellesleg pedig ő az a nő, aki az örök nyughatatlan Jack Nicholson szívét a leghosszabb időre elrabolta. Íme Anjelica Houston stílusalbuma:

olvass tovább

Isten éltessen Tom Cruise!

  • 2016. július 03.

Ki hinné, hogy a többszörös Golden Globe-díjas színész és producer már 54 éves? Pedig nem ámítás, kétségtelen, hogy a mai napig ő a legsikeresebb hollywoodi sztárok egyike, már csak azért is, mert egyedül ő tudott filmjeivel hétszer egymás után több mint 100 millió dolláros bevételt csinálni.

olvass tovább