Kulcsszó keresés /


Karcsúsodj Vegánul, Vagányul!

  • 2013. május 23.

Nyakunkon a nyár, ideje feltöltődni, energiákat felszabadítani és belefogni a régen halogatott életmódváltásba. A Napsugár Életház egy komplex nyárindító életmód programmal készül június 7. és 14. között, ami a vegán táplálkozást alapul véve mutat (ki)utat a fogyókúrák és pirulák útvesztőiből.

olvass tovább

A fogyókúra és a mozgás csak együtt lehet sikeres

  • 2013. május 21.

Mérai Kata sokat tesz egészségéért és fittségéért. Nem elég csupán étkezési szokásainkon változtatni, mellette fontos, hogy a sportnak is kiemelt figyelmet szenteljünk. Az ismert színésznő ezúttal elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját!

olvass tovább

A Dukan-diéta titka

  • 2012. június 09.

Dr. Pierre Dukan neve és az általa kifejlesztett fogyókúrás módszer akkor lett igazán ismert, amikor Carole Middleton ezt a módszer javasolta lányának Katenek, hogy formába hozza magát a királyi esküvőre.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - Kedd június 5.

  • 2012. június 05.

Rengeteg féle diétával találkoztam már életemben. Annak ellenére, hogy szerencsémre egész életemben vékony voltam, mindig oda kellett figyelnem arra, hogy mit eszem. Ha úgy alakul, hogy pár kilót (max. 3-5) magamra szedek az általam legjobbnak ítélt fogyókúrához fordulok a makrobiotikus diétához. Ezt a diétát egy komolyabb betegség alkalmával írta elő nekem személyre szabva egy belgyógyász doktornő. Azon túl, hogy gyógyította a betegségem pár hét alatt cérnavékonyságúra le is fogyasztott. Szívből ajánlom mindenkinek, aki nem akar koplalni és a szervezetével is szeretne jót tenni!!!

olvass tovább

A párkapcsolatnál is fontosabb a diéta

  • 2011. október 22.

A népszerű fogyókúrás módszeréről ismert Atkins vállalat új tanulmánya szerint a nők sokkal többet foglalkoznak azzal, hogy mi van a tányérjukon, mint hogy mi a helyzet a szerelmi életükkel vagy a párkapcsolatukkal.

olvass tovább

A karcsúság titka a Vichy-től

  • 2011. március 08.

Bár még messzinek tűnik, már most el kell kezdenünk a felkészülést a többet megmutató öltözékekre. Ezért szeretném figyelmedbe ajánlani a VICHY CELLUDESTOCK gélt narancsbőr ellen, a fogyókúrának ellenálló területekre és narancsbőrre TISZTA KOFFEIN-nel és LIPOCIDINE tartalommal.

olvass tovább

Jól lakva fogyni

  • 2010. február 23.

Ha egész nap fogyózol, estére olyan üres lesz a gyomrod, hogy szinte remegve téped fel a hűtő ajtaját, és felfalsz mindent, amit találsz. A táplálkozási szakértők újabban azt tanácsolják: egyél annyit, amennyit kívánsz, töltsd meg a gyomrod, csak arra vigyázz, hogy kalória szegényebben egyél a megszokottnál.

olvass tovább