Kulcsszó keresés /


Férfiszempont: A nő illata

"A nő furcsa egy teremtés... hogyan született? A haja... a haja mindent elmond. Temetted-e valaha az arcod egy tengernyi hajba, és kívántad-e, hogy örökké ott maradj? És az ajka, amikor rád tapad, olyan, mint a hűvös bor, amit egy sivatagi utazás után kortyolgatsz.." (Idézet az Egy asszony illata c. filmből)

olvass tovább

Ezért nem fogok elköteleződni- levél a férfitől

  • 2023. június 19.

Valakinek pontot kell tennie a találgatások végére. Hogy miért is képtelen néhány férfi meghozni a döntést, miszerint mostantól komoly kapcsolatban akar élni. Hogy miért van az, hogy bár papíron minden tökéletes lenne, még sem tudják kimondani, hogy igen, mostantól ez a lány az egyetlen.

olvass tovább

Férfiszempont: Egy őszinte ember

Milyen egyszerű vágyni és hirdetni az őszinteséget, e szerint élni azonban annál nehezebb. Az első nehézséget nem is az jelenti, hogy másoknak ne hazudjunk, sokkal inkább, hogy magunknak ne tegyük. Bár gyerekként mindig azt mondták nekünk, legyünk őszinték, de amikor azok voltunk, megbüntettek.

olvass tovább

Mi számít a férfiaknak, ha valóban komoly kapcsolatot keresnek?

  • 2023. április 28.

Nem egyszerű manapság a sok kevert jelzés között kiigazodni olyan téren, hogy a másik fél vajon komolyan veszi-e az ismerkedést. Sőt azt gondolnánk, hogy a férfiaknak nincsenek akkora elvárásaik, vagy csak a külsőségekre korlátozódnak. Tévedés! Most őket kérdeztünk arról, hogy mégis mi az, ami sokat nyom a latban, ha komoly kapcsolatot keresnek:

olvass tovább

Férfiszempont: Megalkuvás a szexben

Hallani időnként olyan párokról, akiknél több évtized után is tökéletesen működik a szexualitás. Valószínűleg ők vannak a legkevesebben. Jó esetben tisztában is vannak vele, hogy milyen szerencsés találkozás az övék, és meg is becsülik.

olvass tovább