Kulcsszó keresés /


Karcsúsodj Vegánul, Vagányul!

  • 2013. május 23.

Nyakunkon a nyár, ideje feltöltődni, energiákat felszabadítani és belefogni a régen halogatott életmódváltásba. A Napsugár Életház egy komplex nyárindító életmód programmal készül június 7. és 14. között, ami a vegán táplálkozást alapul véve mutat (ki)utat a fogyókúrák és pirulák útvesztőiből.

olvass tovább

Sikeres Élet Kulcsa

  • 2013. május 22.

Az Új friss energiákat mozgósító 1 napos programban tudatosan megtervezzük céljainkat , álmainkat,mit szeretnénk elérni, hová szeretnénk eljutni életünk minden területén.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 8.

  • 2013. május 08.

A mai napon ellenőrizd és korrigáld, ha letértél volna a saját utadról, ne mások útját kövesd. Ma a tested, környezeted, otthonod szépítése, építése, javítására való energiák támogatnak. Napi megerősítés: Széppé teszem az életem, és bátran követem a szívem.

olvass tovább

Napi Üzenet - március 4.

  • 2013. március 04.

A mai napon lassítsd le az életed, kerülj összhangba a természettel a friss energiákkal az életerőd hatalmasra duzzad. Ma sportolj valamit, ha lehet a szabadban, művelődj, beszélgess, ötletelj. Napi megerősítés: Összhangba hozom életem a természet törvényeivel és tudom, hogy teremtő erőm hatalmas.

olvass tovább

Napi Üzenet - február 27.

  • 2013. február 27.

A mai nap sok-sok újdonságot hoz számodra, légy nyitott. Ma spirituális tevékenységekre és hivatalos papírok rendezésére alkalmasak az energiák. Napi megerősítés: Élvezettel tekintek az új dolgokra és tudom, hogy hasznomra válik minden változás.

olvass tovább

Napi Üzenet - január 16.

  • 2013. január 16.

A mai napon, ha teheted jó lenne, ha a természetben lennél, hogy feltöltsön energiával. Lélegezd be az új kezdetekhez szükséges erőt! Ma törődj lelki életeddel, olvass, sorselemzést is végezhetsz. (kártya, Ji-King) Napi megerősítés: Kitárom szívem, hogy friss, új energiák érkezzenek az életembe.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 30.

  • 2012. november 30.

A mai napon kérd az Univerzumot, áldja meg az otthonod és életed! Ma végezz az otthonodban szépítést, rendrakást, mert a tiszta energiák új sikereket hoznak életedbe. Napi megerősítés: Életem minden pillanatát harmóniában élem.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 9.

  • 2012. október 09.

Ma hozd ki a legjobbat magadból, minden kétség nélkül. A mai napon az otthonod karbantartása, díszítése fontos tennivalókkal, hogy jó erőteljes energiákkal készülj az Őszre. Napi megerősítés: Ma minden sikerül, megállíthatatlan vagyok.

olvass tovább

Üzenet a jelenből - Interjú Geszti Péterrel

  • 2012. szeptember 21.

Nem csak új ötleteiről, munkáiról beszélgettünk, szóba került kultúránk, a sok panasz, az elpazarolt energiák. Geszti Péter látja, honnan erednek a közös problémák, és azon van, hogy egy kis mosolyt csaljon búskomor társadalmunk arcára.

olvass tovább