Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így csempészd be a párizsi stílust tavasszal az összeállításaidba

Könnyed elegancia - talán így lehetne a leginkább megfogni az utánozhatatlan párizsi stílust. Mi azonban most mégis megpróbáltuk összegyűjteni a legfontosabb részleteket, és összeállítani egy olyan galériát, amelyből bárki kellő inspirációt szerezhet, hogy a gardróbjába és outfitjeibe egy kis francia eleganciát csempészhessen.

olvass tovább

Top10: fehér lakás dekor ötletek a kifinomultság és kényelem jegyében

  • 2018. március 26.

A fehérnek köszönhetően a belső terek tágassá és világossá válnak, minden visszafogott, kifinomult, mégis kényelmesen otthonos lesz tőle. A fehérből bőven elfér a nappaliban, hálószobában, sőt akár a konyhában vagy fürdőszobában is. Harmóniát és eleganciát sugároz, azonban mindez cseppet sem teszi kevésbé hívogatóvá. Íme a mi kedvenc enteriőrjeink, ahol a fehér szín dominál.

olvass tovább

Top10: csodás rose gold színű manikűr ötletek

A rose gold szín már évek óta töretlen sikernek örvend, és idén tavasszal sem kell búcsút mondanunk neki. Ezúttal csodás rózsaarany színű manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze, hiszen ez a különleges szín igazán kifinomult, így klasszikus eleganciát kölcsönöz viselőjének. Íme a legszebbek!

olvass tovább

Stílusiskola: tetőtől talpig fehérben tavasszal

A fehér szín nem csupán a tisztaságot és ártatlanságot, de a kifinomult eleganciát és a letisztult stílust is megtestesíti. A sötét téli szettek után különösen vágyunk már egy kis világosságra, így most igazán tavaszias és átmeneti időjárásra egyaránt megfelelő, csupa fehér szetteket gyűjtöttünk össze.Íme a kedvenceink!

olvass tovább

Stílusos lakás

  • 2018. március 12.

Időtlen elegancia, ami a leginkább jellemzi ezt az otthont, melyet az ausztrál Kerry Phelan designer és csapata a K.P.D.O. jegyez Melbourne-ben.

olvass tovább

Könnyed elegancia: nude-fekete manikűr ötletek

  • 2018. február 02.

A fekete és a nude szín is a szolid visszafogottság megtestesítője, így ha ezeket a körmeinken viseljük, akkor biztosak lehetünk benne, hogy megjelenésünk stílusos és kifinomult. Egy-egy egyszerűbb mintával kifejezetten izgalmassá tehetjük a manikűrt, azonban semmi esetre se feledkezzünk meg az örök érvényű igazságról: a kevesebb néha több!

olvass tovább

Top10: manikűr ötletek az ünnepi hangulat jegyében

  • 2017. december 07.

Az egész december az ünnepekre való készülésről majd a csodálatos, családunkkal és barátainkkal együtt töltött időről szól. Persze eközben is szeretnénk kifogástalan, stílusos megjelenést, melyhez remek alap lehet, ha ünnepi díszbe öltöztetjük a körmeinket is. Csillogás, arany és ezüst jöhet minden mennyiségben, hiszen mind-mind finom és visszafogott eleganciát tükröznek.

olvass tovább

Top10: stílusos elegancia - csipke mintás manikűr ötletek

  • 2017. november 28.

A december egésze az ünnepi hangulatról szól, és mi az, ami jobban passzolhatna ehhez, mint az elegáns, visszafogott, mégis stílusos csipke. Ezúttal a manikűrünket érdemes szebbé és különlegesebbé varázsolni ezzel a mintával, így most következzenek galériába rendezve a kedvenceink.

olvass tovább