Kulcsszó keresés /


In memoriam Freddie Mercury

  • 2014. november 24.

Igazi csillagok csak ritkán születnek. A botrányos életű Queen frontembere pedig közéjük tartozott. Népszerűsége a mai napig töretlen, és csak sejteni lehet, mit ért el volna még, ha nem következik be a tragédia. 1991 november 24-én tért örök nyugalomra. Ma Freddie Mercury-ra emlékezünk.

olvass tovább

Hírességek hétköznapi szerelmei

  • 2014. október 22.

Gyakran irigyeljük a hírességeket, amiért a legjobb szinglik közül válogathatnak kollégáik körében. Vannak azonban üdítő kivételek, olyan csillagok, akik magánéletüket illetően kerülik a rivaldafényt, és szívük választottja is köznapi ember, átlagos foglalkozással. Nézzük a leghíresebb sztárokat, akik hétköznapi emberekkel kötötték össze az életüket.

olvass tovább

Gyászol a divatvilág: elhunyt Oscar de la Renta

  • 2014. október 21.

A híres divattervező 82 éves korában szenderült örök nyugalomra hosszas, 2006 óta tartó rákbetegsége után. De la Renta nagyívű pályája alatt a filmcsillagok mellett számos first lady-t is öltöztetett, például Jackie Kennedyt, Nancy Reagant, Hillary Clintont, Laura Busht és Michelle Obamát. Klasszikus és elegáns stílusáról vált ismertté. Utódját éppen múlt héten nevezte ki divatháza élére. Mi most a kreációiból összeválogatott képgalériával búcsúzunk a mestertől.

olvass tovább

Túlértékelt filmcsillagok

  • 2014. július 10.

Hollywood csillagai között számos olyan is ragyog, akik igazán sosem tettek le semmi értékelhetőt az asztalra, mégis dollármilliókat keresnek egy-egy mozifilmjükkel. Hiába a gagyi, ZS kategóriás filmek, az Arany Málna-díjak, valamiért mégis évek óta színen vannak. Lássuk a listát!

olvass tovább

Jennifer Lawrence aranyköpései

  • 2014. május 09.

Jennifer Lawrence nem csak páratlan tehetségével és szemtelenül fiatal korával tűnik ki a hollywoodi csillagok közül, hanem közvetlenségével és kiváló humorával is. Az Oscar-díjas színésznő legviccesebb idézeteit gyűjtöttük most össze.

olvass tovább

Sztárok az állatkínzás ellen

  • 2014. január 06.

A PETA (People for Ethical Treatment of Animals), az angol rövidítése az Emberek az Állatok Etikus Kezeléséért szervezetnek, hatalmas, hírességeket is mozgósító tömeget hozott létre, akik az állatkínzás ellen kampányolnak. A világ minden tájáról csatlakoztak zenészek, filmcsillagok, élsportolók és előkelőségek azt a szent ügyet szolgálva, hogy az állatkísérletek, és az állati anyagok felhasználása megszűnjön a divatiparban.

olvass tovább

Mai mosoly: Édes Pite

  • 2013. szeptember 25.

A Kis Herceg az egyik kedvenc könyvem, szerintem mindenkinek felnőtt fejjel is el kellene olvasni. A csillagok imádata a kedvencem benne, és a róka.

olvass tovább

Sors, Isten, halandók

  • 2013. június 07.

„Ne olvass zöldségeket olyan szerelmesekről, akik nem lehetnek együtt, mert az élet rossz időben sodorta őket össze! Méghogy rosszidőben! Talán esett kint az eső? Vagy fújt a szél? Na látod, nem is volt ott semmiféle vihar. Csak te vagy hajlamos kicifrázni. Meg zagyválsz itt nekem a karmáról és a buta csillagjegyekről, mintha minden azon múlna. Hogyisne! Tán Isten számolja odafenn a csillagok állását, úgy taktikáz?”

olvass tovább