Kulcsszó keresés /


Style twins: celebek egyforma stílussal

  • 2015. január 27.

Nehéz egyedinek tűnni a millió A és D-listás között, ha minden nap fotósok hadai követik minden lépésed, gondolom én. Előbb vagy utóbb összehasonlításra kerülnek a képek alapján, főleg ha netalántán ugyanabba a ruhába sikerül bújniuk, de a megmérettetés közel sem komoly, inkább inspirálódjunk tőlük!

olvass tovább

Lopj stílust a világ fesztiváljairól!

  • 2014. július 03.

A Coachella-t és a Glastonbury fesztivált a világ két legnagyobb fesztiváljaként tartják számon, ahol szokás szerint megjelennek a leghíresebb manökenek, énekesek, és celebek. Mi most összegyűjtöttük nektek a kedvenc szettjeinket. Csenjeteik stílust, hiszen a soproni Volt fesztivállal a héten nálunk is megkezdődött a fesztivál - láz!

olvass tovább

Fekete Laci, az egyszemélyes Nagy Duett

  • 2014. február 26.

Elindult a Nagy Duett újabb szériája szerencsétlen celebekkel, és a melléjük rendelt, jobb sorsa érdemes profi énekesekkel. A műsor semmivel sem rosszabb, mint a manapság futó sztár haknik, sőt, a műfaji adottságokból kifolyólag lehetőséget is biztosít a tisztelt nagyérdeműnek egy bizsergető kárörvendésre.

olvass tovább

Cannes-on a világ szeme

  • 2013. május 17.

Az 1947 óta megrendezésre kerülő, most szám szerint 66. Cannes-i filmfesztivált Baz Luhrmann és Dicaprio A nagy Gatsby-je nyitotta, ami egyben a film hivatalos világpremierjét is jelentette. A Met Gala borzadályai után már kezdtünk aggódni, hogy valami komoly probléma lehet a celebekkel és a divatérzékükkel, de ezt most megcáfolták.

olvass tovább

Tiffany gyűrű betonból

  • 2012. július 03.

Tiffany & Co. neve ismerősen csenghet az ékszerimádóknak. 1837 óta töretlenül egyre feljebb ível az ékszerház csillaga, celebek és az "esküvő ipar" kedvence lett az elegáns márka. Most egy nem mindennapi gyűrűvel lepték meg a Tiffany rajongókat.

olvass tovább

Békülnek a sértett celebek

  • 2012. május 31.

Rihanna és Chris Brown bántalmazás, Demi Moore és Ashton Kutcher , valamint Kate Moss és Pete Doherty csalfaság miatt szakítottak. Most mégis azt csicseregték a madarak...

olvass tovább

Zenéről, kreativitásról és trendekről Dukai Reginával

  • 2012. május 24.

Dukai Reginát mindig a celebek közé sorolják, amely kifejezés hazánkban sokszor pejoratív értelmet nyer. Regina mégis szerencsés, hiszen óriási rajongó tábora van, sikeres, és több lábon áll: műsort vezet, ruhát tervez és énekel is. Kisugárzása, őszinte mosolya, tehetsége, kommunikációs készsége, kedves hangja és lénye biztosíték arra, hogy léteznek még bájos lányok, a szó szoros értelmében. Nem számít, hogy egy ország ismeri a nevét, megmaradt egy közvetlen, vidám, szerény lánynak.

olvass tovább

Légy VIP a New York-i Fashion Weeken!

  • 2012. február 10.

A New York-i Fashion Week messze földön ismert arról, hogy a legtöbb híresség jelenik meg a kifutók mellett. Ráadásul ezek a sztárok szívesen látogatnak el a bemutató utáni partikra is. A Nagy Alma divatvilágának színfalai mögött dolgozó szakembereket kérdeztünk meg arról, hol van esélyünk igazi A-listás celebekbe botlani, illetve hol lesznek a divatév egyik legnagyobb seregszemléjén olyan bulik, ahol VIP-meghívó nélkül is meg lehet jelenni. Ha február 15-éig New Yorkban jársz, ezeket a helyeket feltétlenül keresd föl.

olvass tovább