Kulcsszó keresés /


A legstílusosabb sztárpárok

  • 2012. április 10.

"De szépek vagytok együtt!" - jó hallani ezt a mondatot, pláne, ha nem csak a túlbuzgó szomszéd néni mondja. Hollywood telis-teli van olyan párokkal, akik nem csak harmonikus és boldog párkapcsolatban élnek, de a lehető legjobban egymáshoz idomultak stílusilag is.

olvass tovább

Oscar 2012: A vörös szőnyeg ruhái

  • 2012. február 27.

A 84. Oscar-díj átadó leggyönyörűbb, legötletesebb,legelegánsabb vörös szőnyeges ruháit szedtük egy csokorba. Louis Vuitton, Elie Saab, Marchesa, Tom Ford - a legfelkapottabb tervezők ruhái színesítették a felhozatalt.

olvass tovább

Decemberben mutatják be Angelina Jolie filmjét

  • 2011. május 16.

Angelina Jolie nagyrészt Magyarországon forgatott filmje karácsony előtt, december 23-án kerülhet az amerikai mozikba In the Land of Blood and Honey címmel - írja a The Envelope című lap, amely szerint a film forgalmazásáról szóló szerződést vasárnap tették közzé Cannes-ban.

olvass tovább

Salt ügynök

  • 2010. augusztus 17.

Angelina Jolie legújabb filmjével mintha 20 évet visszaugrottunk volna az időben, ugyanis ismét mocorognak az oroszok. A kilencvenes években odáig süllyedt a nagy medve renoméja, hogy a lesajnált szövetséges pozíciójában Hollywood szemében már nem is ők, hanem például az arabok, vagy a kínaik lettek a fő ellenség. Ez mintha változna.

olvass tovább