Kulcsszó keresés /


Feloszlik a Kispál és a Borz

  • 2010. április 01.

Feloszlik a hazai könnyűzenei élet egyik legmeghatározóbb zenekara, a Kispál és a borz. A zenekar válságáról, tagok közötti ellentétekről már régóta sok szó esett, úgy látszik, ez mostanra érlelődött döntéssé. Mindenesetre a zenekar méltóképpen búcsúzik, hiszen a Sziget mínusz egyedik napján fog adni egy utolsó, háromórás megakoncertet.

olvass tovább

Sötétség határán

  • 2010. március 24.

Az egykori vicces nyomozó nyolc év kihagyás után úgy érezte, hogy visszatérése a filmvászonra szintén a bűnüldözés segítségével történhet. Az egykori bundesliga sérós laza zsaru, most sokkal komorabb szerepet játszik, aki lánya gyilkosán igyekszik bosszút állni.

olvass tovább

Családi géppuskafészek Argentínából

  • 2010. január 26.

A Designpumpa blog szerkesztői ismét találtak egy érdekes házat. Ha van fogalmad a németek által emelt Atlanti-fal bunkereiről, ezeket a képeket látva, azonnal előjöhetnek a történelemóra élményei.

olvass tovább

Elmúlt 50 éves a Trabant

  • 2007. november 07.

”A Trabant motorja erős, menettulajdonságai kiválóak, de ez nem szabad, hogy bárkit felelőtlen száguldásra sarkaljon” áll az új Trabant megvásárlásakor kapott kézikönyvben. Volt humora a trabantgyárnak.

olvass tovább

CigiErotika

  • 2007. október 17.

A Balaton partján már a tizennyolcadik század elején próbáltak gátat szabni a dohányzásnak- „haszontalan és bides” indoklással. Csehov ürügyül választotta a dohányzás ártalmasságát egy férfi nyomorának kifejezésére.

olvass tovább