Kulcsszó keresés /


A Nap és a Neptunusz kvadrátja

Izgalmas napnak nézünk elébe, nem épp a szó pozitív értelmében. A reggeli órákban lesz fokra pontos a Nap és a Neptunusz kvadrátja és vele majdnem egyidőben kezdi meg szembenállását a Vénusz és az Uránusz. A délutáni órákban pedig a Hold lesz együttállásban a Szaturnusszal.

olvass tovább

Szóval retrográd Merkúr

A kommunikációs, gondolati és cselekedeti mintázatunkért felelős bolygó, a Merkúr megkezdte hátráló mozgását a Bak jegyében, ami extrának nem mondható, de hozhat kisebb fennakadásokat. Az érzelmek jelölője délután jegyet vált és átlép a Bak csillagjegybe, miközben lágy szextil fényszöget vesz fel a Szaturnusszal.

olvass tovább

Megkezdtük az év végi hajrát

Nos, elérkezett az idő… este a Vénusz jegyet vált és belép a Skorpió jegyébe. Emellett a napunkat egy nagyon kis kellemes egyenlő szárú háromszög támogatja majd a Hold, a Merkúr és a Jupiter között, de a Hold azért más, kevésbé kellemes fényszögekbe is becsatlakozik.

olvass tovább

Csökkenni kezd a nyomasztó, mélybe húzó dinamika

A mai napon lesz fokra pontos a Vénusz és a Leszálló Holdcsomópont együttállása, cserébe a Merkúr-Neptunusz kvadrátja már elkezdett lazulni a tegnapi nap folyamán. Jóhírként a Nap kilépett a Skorpió jegy vonzáskörzetéből, így végképp elkezd csökkenni a nyomasztó, mélybe húzó dinamika.

olvass tovább