Kulcsszó keresés /


Halloween's special: Vámpírmánia

  • 2011. október 31.

Sápadtak, agyaruk van, nappal nem találkozhatsz velük, de örökké élnek, és gyönyörűek. Kéjesen harapnak a lüktető nyaki érbe, ami ugyan fájdalmas dolog, de a vámpírharapás megrészegíthet.

olvass tovább

Brad Pitt ismét hazánkban forgat

  • 2011. június 07.

Brad Pitt lassan hazajár kis hazánkba, ugyanis Marc Foster rendezésében októbertől Magyarországon forgatják a World War Z című zombi thrillert - írta meg a Hollywood Reporter című filmes szaklap.

olvass tovább

Brad Pitt zombis filmben

  • 2011. április 27.

A Max Brook bestselleréből a Paramount stúdióban készülő produkció tíz évvel egy globális zombijárvány után játszódik, s merőben új megközelítést ígér a zombis filmek rajongói számára. A történet a világ különböző pontjain megszólaló szemtanúk elbeszélése nyomán rajzolódik ki. A forgatókönyv J. Michael Straczynski és Matt Carnahan munkája, a rendezői székben pedig Marc Foster ül - közölte a hollywoodreporter.com.

olvass tovább

Újra Braddel jár Jennifer Aniston

  • 2007. augusztus 30.

Jennifer Aniston végre megtalálta Brad Pitt méltó utódját: a színésznôt néhány napja egy New York-i étteremben kapták rajta, amint egy Brad Cooper nevû, 32 éves színésszel romantikázott. A kapcsolat olyan komoly, hogy már nyaralni is együtt mentek Hawaii-ra.

olvass tovább