Szédülés a Budapest-Moszkva-Dubai tengelyen

  • 2012. január 01.

Ha egy film Budapestről indít, máris megdobban az ember szíve, persze ha van ideje lüktetni, illetve van esély túlpörögni a vásznat. Persze totális képzavar, ha nem filmben lennénk, de aki rajong a megfoghatatlan összeesküvésekért, annak a sorozat előző darabjai is ott sorakoznak a polcán.

olvass tovább

Budapesti Történetek - Egy gramm...

  • 2011. december 27.

Ma a városban járva, fülemen a Peet Project Grown Up-ja tizedszer, végtörlesztéses plakátok, szomorú, megfáradt emberek, minden olyan szürke, amilyennek ebben az időszakban lennie kell.

olvass tovább

Budapesti Történetek - Cseppenként

  • 2011. december 21.

Érdekes és talán nem is megszokott decemberben az esős éjszaka. Valójában manapság semmi sem megszokott, illetve talán nem elég kényelmes. Mintha a világ egyszerre szeretne megújulni, miközben gondosan ügyel arra, nehogy az egyensúlytalanság győzzön.

olvass tovább

Így megy ez… - Vonnegut nem halt meg

  • 2011. december 15.

Persze nem igaz, meg mintha a múzsák is egyre halkulnának, de a mester, aki valaki szerint fekete humor, mások szerint csak hiperrealista mélabú, itt van újra, és ha már idekerült, természetesen eligazít minket a múltból.

olvass tovább

Milyen, amikor egyszerre dobban, pörög, izzik…

  • 2011. december 06.

Peet Project lemezbemutató. Képtelenség fokozni, talán ez járhat először fejünkben, amikor belépünk a klubba. A vendégek listája és a kivetítő azonban valamit már sejtet. Olyan ajándékot, amely nem csupán egyszeri, hanem megismételhetetlen is egyben.

olvass tovább

A zenei titkok titka…

  • 2011. december 01.

Sok-sok remek koncert, sok felejthetetlenül túlfűtött este, és mégis, talán most következik az, ami még nem volt! A Peet Project pénteken mutatja be új anyagát az u26 klubban. Noha többször is vendégeink voltak itt nálunk, érdemes még egyszer bepillantani a kulisszák mögé, mielőtt felmegy a képzeletbeli függöny!

olvass tovább