Kulcsszó keresés /


10 trend 2015-ből, amit jobb, ha már most elfelejtesz

  • 2015. december 17.

Mondjuk ami ebben az évben iszonyúan ízléstelen és trendi volt, az tuti, hogy viselte Kylie Jenner vagy Miley Cyrus. Vagy mindkettő. A képsorokat, ha apám végiglapozná, tuti azt mondaná az orra alatt az öreg (amit anno nekünk is, ha kifestettük magunkat kulimásszal), hogy hülye vagy te édesfiam. Ennek jegyében búcsúztassuk el a rémes divatirányzatokat 2015-ből, hátha nem jönnek vissza soha többé...

olvass tovább

A 20 legjobb kis fekete ruha 2015-ben

  • 2015. december 11.

A kis fekete ruha örök: időtlen sziluett, hűséges jó barát, minden alkalomra megfelelő választás. A hírességek persze idén sem múlták alul magukat, láthattunk bőrből, bársonyból, sőt tollból összeállított ruhát is, sokat sejtetőt és még többet mutatót, magas nyakút, és vállakat hangsúlyozót. Íme, a legjobbak!

olvass tovább

Victoria's Secret kifutó 2015

  • 2015. november 11.

Az év legjobban várt show-ja kétség kívül ez. Reggel már megmutattuk nektek a backstage-ben készült fotókat, most nézzétek meg, mi történt a kifutón. Sok hozzáfűznivalónk nincs is ehhez.

olvass tovább

A szalon, ahol Marilyn Monroe szépülne

  • 2015. november 11.

A Marilyn Beauty Bar egy komplex exkluzív szépségszalon, melynek különleges kitüntetése, hogy 2015-ben Salon Expert Premium szalonná vált, így vendégeiknek a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatásokat kínálják, olyan kiegészítések kíséretében, amelyek az élményt egy új szintre emelik.

olvass tovább

Victoria's Secret backstage 2015

  • 2015. november 11.

Tegnap került megrendezésre az év legnagyobb felhajtást övező bemutatója, a Victoria's Secret fashion show. A bemutatón készült videót csak decemberben hozzák nyilvánosságra, addig is csöpögtettek nekünk némi képanyagot a backstage-ből. A Vogue fotósa, Tommy Ton tegnap a mennyben járt. Nézzük, mit látott!

olvass tovább

Márton Napi Borfesztivál

  • 2015. november 01.

Borok, libák, fűszerek alcímmel, egyedi és új programokkal kerül megrendezésre, immáron már ötödször a Márton napi Borfesztivált 2015. november 5-8. között a Bortársaság, a Bor és Piac és a VinCE Magazin szakmai támogatásával.

olvass tovább

A Centrál Színház nagy bukása!

A Centrál Színház 2015/16-os évadjában elsőként a Ma este megbukunk! című előadás került újonnan a repertoárba. A hivatalos premier előtt egy nappal volt alkalmunk részt venni a sajtóbemutatón, és a címhez hűen, a darab tényleg megbukott. Nem is kicsit!

olvass tovább