Kulcsszó keresés /


2009 Omega Constellation női órák

  • 2009. május 18.

Előre megmondom, hogy a 2009-es Omega Constellation óra szemrevaló női változata nagy siker lesz. Az új Omega Constellation férfiórához hasonlóan a női változatot is korszerűsítették, és gyönyörűen díszítették.

olvass tovább

2009 nélkülözhetetlen fürdőruhái

  • 2009. május 11.

A H&M immár nyolcadik éve támogatja a WaterAid nemzetközi jótékonysági szervezetet, amely a világ legszegényebb embereinek tiszta vízzel és megfelelő higiéniai berendezésekkel való ellátásáért küzd. 2009-re a H&M a nők számára egy bikinit tervezett két színben, a férfiak számára fürdőnadrágot ugyancsak két színben, valamint fürdőruhákat fiúk és lányok számára.

olvass tovább

2009-es esküvői színtrendek

  • 2009. május 08.

El sem hinnéd, hogy a színek milyen hatással vannak egy emberre! Azon túl, hogy egy-egy szín tetszik-e vagy sem, hat a tudatunkra, hat az érzéseinkre. Éppen ezért érdemes odafigyelni az esküvői színek kiválasztásakor! No és persze érdemes figyelni a szín trendeket is, hisz az esküvői divat területén is létezik ilyen!

olvass tovább

A 2009-es nyár különlegességei a H&M-nél

  • 2009. május 07.

Matthew Williamson május 14-től körülbelül 1600 üzletünkbe érkező vibráló, napfényes kollekciója briliánssá teszi a nyarat a H&M-nél. A világutazók divatja által befolyásolt női kollekción kívül Williamson - eddigi pályafutása során először - egy férfikollekciót is tervezett a H&M számára.

olvass tovább

2008 legszebb Cannes-i ruhái

  • 2009. május 04.

A 2009-es Cannes-i filmfesztivál kapujában kicsit nosztalgiázzunk és merüljünk el a tavalyi év legszebb ruhakölteményei és viselői között Mischa Barton-tól Claudia Cardinale-ig. 

olvass tovább

Budapest Fashion Week 2009

  • 2009. április 30.

Április 24. és 26. között ismét megrendezték a Budapest Fashion Week-et. Nézzük, hogyan értékelték a rendezvényt, illetve kollekcióikat a divattervezők. A Garam völgyéből meglátogató és a Mongóliából ide származott divattervezőig hatalmas a lefedett tér.

olvass tovább

Budapest Fashion Week 2009

  • 2009. április 24.

Hazánk egyik legnagyobb divateseménye immár 7. alkalommal került megrendezésre a VAM Design Centerben, ahol a Budapest Fashion Week állandó szereplői - Le Corset, Varga Gyöngyi, Reök Cili, Kenguru - mellett idén új tervezők is bemutatták kollekciójukat, sőt, külföldi divattervezők is felvonultatták a tavaszi-nyári szezon legizgalmasabb ruhadarabjait.

olvass tovább

CK és Calvin Klein Jeans üzletmegnyitó

  • 2009. április 23.

Az RCK BP Projekt Kft 2009 áprilisában nyitotta meg első üzletét Budapesten a Rózsakert Bevásárlóközpont földszintjén. Az általuk forgalmazott CK, és Calvin Klein Jeans brand magyarországi bevezetésére már korábban is voltak próbálkozások, de ezek tartósan nem tudtak a márka nemzetközi pozíciójával összemérhető sikert elérni.

olvass tovább

Budapest Fashion Week 2009.

  • 2009. április 16.

Hazánk egyik legnagyobb divateseménye immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a VAM Design Centerben, ahol a Budapest Fashion Week állandó szereplői – Le Corset, Varga Gyöngyi, Reök Cili, Kenguru – mellett idén új tervezők is bemutatják kollekciójukat, sőt, külföldi divattervezők is felvonultatják a tavaszi-nyári szezon legizgalmasabb ruhadarabjait.

olvass tovább