A szép nők a gazdag férfiakat választják

Gyakran olvasom különböző fórumokon, hogy szegény normális férfiaknak semmi esélyük sincs a szép nőknél, mert azok (a szövegkörnyezetből ítélve teljesen elítélendő módon) a tehetős férfiakat választják. Az úgynevezett normális férfiak labdába sem rúghatnak a gazdagok mellett, mert a valódi értékek, az őszinteség, a jóban-rosszban kitartás, a nem menő programok nem kelendőek a csinos nők körében.

olvass tovább

Ha igazán ismersz egy nőt…

  • 2016. április 06.

Persze sokszor gondoljuk már az első pillanattól, hogy a tökéletesen működő kapcsolatban élünk, és a minket körüllebegő rózsaszín felhő miatt olyan, mintha ezer éve ismernénk a másikat, mindenkinél jobban, azonban ahhoz, hogy a másikat igazán megismerjük, hosszú út vezet. Vannak azonban bizonyos jelek, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy a nőt, akit szeretsz, és akivel esetleg az életedet szándékozod leélni, valóban ismered, az igazi énjét, mindenféle megfelelési vágy, vagy csalóka ígéret nélkül.

olvass tovább

Susan Sarandon lett a L'Oréal új szépségnagykövete

  • 2016. január 14.

Susan Sarandon, a Hollywood-i legenda, az egyik legelismertebb színésznő napjainkban. Egy igazi nő, aki igazi értékeket képvisel: Oscar-díjas színésznő, anya, aktivista, vállalkozó, harcos, aki példaként állítja elénk, hogyan lehet méltósággal megöregedni.Felejthetetlen filmjeivel, őszinteségével és kortalan szépségével saját maga egyengette az útját. A kortársai által méltán elismert, a közönség kedvence, Susan Sarandon bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám és a boldogság a titka az örök szépségnek.

olvass tovább

Amiket egy össze nem illő párnak mondanál

  • 2015. március 27.

Mindannyiunknak van egy olyan barátnője, aki még egyetemen (ne adj’ Isten, gimiben) találkozott élete szerelmével, akivel azóta is elválaszthatatlanok, és a baráti kör többi tagja jólesően irigykedik, amiért a csodapáros képes fenntartani a hullámvölgyekkel együtt is tökéletes párkapcsolatot. Illetve olyan barátnőnk is van, aki rátalált a hozzá legkevésbé illő férfira, és egyik problémából fejest ugorva a másikba próbál levegőhöz jutni egy minden bizonnyal levegő nélküli szobában. Nincs ablak, se ajtó, se semmilyen nyílás - veszett ügy. Te, mint jó barát mellette állsz, tanácsokat adsz neki, azonban nem cselekedhetsz, vagy ami még fontosabb érezhetsz helyette, így maradtak a memóriádat ellepő ki nem mondott megjegyzések megszámlálhatatlan kupacai.

olvass tovább

Tükröt tartok, hogy magatok is lássátok

Tükröt tartok, és bocsánat érte, ha így könnyebb, ha fáj, vagy sért kendőzetlen őszinteségem. Ma nehéz neked tudom, elvárások málhája alatt görnyedezel, és fogcsikorgatva próbálsz megfelelni. A rád zúduló agyonretusált nőideál csak még inkább összezavar, valódi azonosulásra méltatlan. Tükröt tartok neked, a nőpalántának, a lánynak, az éppen nővé érő, bimbózó lánykának, aztán a másik felét kereső, örök bolyongó felnőtt nőnek, aki érzelmileg azonban még éretlen gyermeklány maradt.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 15.

  • 2012. augusztus 15.

Ma figyelj oda, hogy a saját utadat járd, vedd észre, hogy mások életét kezded el élni. Ma a Lélek ápolása a fő feladat, családban bensőséges beszélgetések ideje. Napi megerősítés: Beteljesítem a sorsom, a boldogságot, az őszinteséget választom.

olvass tovább

Így élheted túl a távkapcsolatot!

  • 2011. augusztus 21.

Manapság egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy kapcsolatban az egyik félnek hosszabb-rövidebb időre el kell utaznia. Mivel általában negatívan állunk hozzá egy távkapcsolathoz, így nem véletlen, az őszinteség és nyíltság hiánya, illetve a féltékenység nagyon hamar szétzúzza a kapcsolatot. De mit lehet tenni, hogy a kapcsolat túlélje a távolságot?

olvass tovább

Menzel: Hát, még mindig nem tudom...

  • 2011. április 27.

A már több kiadást megért sikerkönyv bővített kiadását tarthatja kezében végre az olvasó. A világhírű Oscar-díjas filmrendező szellemes tárcáiban megdöbbentő őszinteséggel fogalmazza meg a kisemberek életének fontos kérdéseit: egy jellegzetesen közép-európai értékrendet vallva remek szatírával ostorozza a jelenkori butaságot.

olvass tovább