Kulcsszó keresés /


Megújított ígéretek mit sem érnek

  • 2013. augusztus 09.

Híresek és gazdagok. Természetesen az esküvőt is hatalmas ünnepként szeretnék megtartani, bármennyibe is kerüljön. S hogyan lehet romantikusan megünnepelni a házassági évfordulót? Újabb esküvővel, a legkülönbözőbb helyszíneken! Bizony, bizony, a sztárok újraházasodnak néha azzal a személlyel, akivel egyszer már létrehozták a frigyet, s azóta is boldogan élnek együtt, vagy nem. Mindenesetre a házasságuk idején jónak látták újra és újra megújították a fogadalmukat. Most pedig jöjjön hét sztár, hét különböző újraesküvője!

olvass tovább

Csodaországgá válik a Fesztiválköztársaság

  • 2013. július 25.

A Sziget Fesztiválköztársaság idén is felejthetetlen Nulladik nappal készül az őslakosok fogadására. Ezúttal a Sziget Csodaországgá válik, s az OTP Bank Világzenei Nagyszínpadon egy, a megalakulásának idén 40. évfordulóját ünneplő, nemzetközi hírű hazai legenda, a Muzsikás lép fel barátaival és nemzetközi sztárvendégekkel.

olvass tovább

A Lacoste Őrület

  • 2013. április 29.

A Lacoste 80. évfordulójának előestéjén, a születésnap alkalmából rendezett ünnepségeken, maga a márka tiszteleg René Lacoste és legismertebb alkotása, a póló előtt.

olvass tovább

S. O. S. Titanic

  • 2013. április 15.

101 éve, az 1912. április 14-ről 15-re virradó éjszakán süllyedt el a világ akkori legnagyobb utasszállító luxushajója, a Titanic. A veszteség iszonyatos volt: az óceánjáró 2207 utasából 1517 veszett a tengerbe.

olvass tovább

25 éves a Springfield

  • 2013. március 23.

Születésnapi kampánnyal ünnepli 25 éves évfordulóját a Springfield. A kampány egyik szereplője egy népszerű spanyol divatblogger, Alba Galocha lett.

olvass tovább

Gazella a szavannáról

  • 2013. március 11.

A vetélytársak azt híresztelték a világhírű modellről, hogy Szomália egy nomád pásztorának sátrában született, de Iman a főváros luxusnegyedében látta meg a napvilágot, mégpedig karrierdiplomata lányaként. Ő volt az első fekete-afrikai nő, aki a Vogue címlapjára került. David Bowieval tavaly ünnepelték a 20.házassági évfordulójukat.

olvass tovább