Kulcsszó keresés /


Igen! A csókolózás fogyaszt

  • 2012. július 05.

Az ajkakban számtalan idegvégződés található, ezáltal nagyon érzékenyek az érintésre. Ezek a receptorok felelnek azért a varázslatos érzésért, ami csók közben eluralkodik rajtunk.

olvass tovább

A Női létről

  • 2012. március 08.

Nőnek születtem, nő vagyok, mindig, az élet minden pillanatában. Ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni! Nőnek lenni különleges állapot, mert ha akarjuk, ha nem, ez az energia folyton ott cikázik bennünk, ott lüktet minden szavunkban, minden érintésünkben, minden mosolyunkban és minden csókunkban. Nem kell ehhez még csak szerelmesnek sem lenni, vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség sugárzik mindenkire, akivel csak találkozik.

olvass tovább

Egy 21.századi Nő - Az érintésről

  • 2011. november 24.

Először a kezébe szerettem bele. A kéz annyi mindent elmond egy emberről! Szép, finom ujjai voltak, az egész keze erős volt, férfias, de mégis rendelkezett valamilyen nemes, arisztokratikus vonással. Megkértem írjon nekem pár szót, mindegy mit, csak látni akartam hogyan ír. Elbűvölt. A kezét, ahogy a tollat fogta, a tekintetét, ahogy a papírra tapadt még ma is magam előtt látom. Nem, nem az író, a nő veszett el abban a pillanatban. Az értelmem még fel sem fogta, hogy mi történik, de a belső hang amelyiken a nő szólal meg már tudta, hogy ennek a kéznek az érintésére vágyom…

olvass tovább

Kézápolás felsőfokon

  • 2009. június 09.

Ápolt kéz - kellemes érintés. Egy kézcsók, egy meghitt vacsora, egy kézfogás. Életünk legkellemesebb pillanatai is kínossá válhatnak, ha kezeinken meglátszanak a megerőltető munka, a káros környezeti hatások, vagy a könyörtelenül rohanó idő nyomai. Ilyenkor megpróbáljuk elrejteni őket, és így gyengéd simogatások, érintések maradhatnak el.

olvass tovább

Singulum Luxus Laptopok

  • 2008. július 15.

Ki nem ismerné a  Dell, a HP, a Gateway és az Apple márkákat, de mondd Önnek valamit a a Singulum? Nem önben van a hiba, ha nem. A viszonylag ismeretlen német márkát azoknak szánják, akik Midas király érintésére vágynak, amely mindent arannyá változtat...

olvass tovább