Kulcsszó keresés /


Filmek, amelyek igazi életmesék

  • 2017. december 11.

Néha egy-egy film láttán összefacsarodik a szívünk és patakokban folynak a könnyeink, annyira megindító és elgondolkodtató alkotásnak lehetünk szemtanúi, amelyekből, ha elég figyelmesek vagyunk, az élet legnagyobb leckéit is megtanulhatjuk.

olvass tovább

Minden, amit a hajról tudni érdemes

Nőként a hajunk szépsége, ápoltsága különösen fontos. Szemet gyönyörködtető lehet egy fényes, egészséges haj, vagy egy klasszul elkészített frizura. De mit tudunk a hajunkról? Hogyan ápolhatjuk megfelelően, hogy valóban ékes fejdíszünk maradjon sokáig?

olvass tovább

Boldog születésnapot Világörökség!

Amióta az eszemet tudom, különös érdeklődést és vonzalmat éreztem az emberiség kulturális és természeti öröksége iránt, fontosnak tartom e helyszínek megőrzését a jövő nemzedékei számára, s ha csak tehetem, igyekszem közülük minél többet meglátogatni, megismerni. Rájöttem ugyanis, ez az elhivatottság nem lehet véletlen, hisz – az UNESCO égisze alatt – a Világ kulturális és természeti örökségének megóvását célzó egyezményt éppen aznap hozták létre, amikor megszülettem: 1972 november 16-án.

olvass tovább

15 dolog, amit a mai tinik már nem érthetnek

  • 2017. november 11.

Számunkra szívet melengető, nosztalgikus élmények, míg a mai tiniknek csak egy marék, haszontalan emlék, régimódi ócskaság. Most összegyűjtöttünk 15 olyan dolgot, ami a ’90-es években a tinik életmódjában meghatározó volt.

olvass tovább

„A szenvedély az a híd, amely eljuttat a fájdalomtól a változásig.” – érdekességek Frida Kahlo, az leghíresebb mexikói festőnő életéről

  • 2017. október 17.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89