Kulcsszó keresés /


A Chanel vakáción

  • 2013. május 12.

Szingapúr két nappal ezelőtt a franciáktól volt hangos. A Chanel ház itt mutatta be ugyanis a resort kollekcióját. És hogy miért éppen Szingapúr? A márkának hat üzlete van itt és az ázsiai piac habzsolja Lagerfeld ruháit. Bevalljuk, most mi is ott hűsölnénk a szigetország nyíló cseresznyefái alatt.

olvass tovább

Dalt írtak Palvin Barbaráról

  • 2013. január 15.

Sok magyar sztár próbálkozott már befutni Amerikában, de úgy tűnik, hogy Palvin Barbara lesz az első, akinek ez sikerülni fog. Ázsiában már egy rap szám is született róla.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - Szerda május 23.

  • 2012. május 23.

Egy jó barátom több, mint egy évtizeddel ezelőtt elhagyta az országot és külföldön próbált szerencsét. Dolgozott Európában, Amerikában, jelenleg Ázsiában tölt be felelősségteljes pozíciót egy komoly cégnél. Nagy ritkán haza látogat és ilyenkor sokat beszélgetünk. Számomra a legtanulságosabb tapasztalat az ő történetében az, hogy bár az ember nem menekülhet el sehova a múltja és a családi konfliktusai elől, mégis jót tehet, ha kellő távolságból tud tekinteni élete kellemetlen aspektusaira. Van, hogy az eltávolodás, az önállóvá, felnőtté válás segít a megbocsátásban, az elengedésben és a hazatalálásban, ami végre meghozza a belső békénket.

olvass tovább

Alila Villas Uluwatu - Bali

  • 2011. augusztus 07.

Az öko luxus legjava. A szingapúri Alila biztosan tudja, hogy a megfelelő eredményekhez mire van szükség. A 20 márka az elkövetkező években Ázsiában és Portugáliában 20 új rezidenciát jelent be.

olvass tovább

Szingapúr - az ázsiai metropolisz

  • 2011. július 16.

Gyakran csak átszállópont Ausztrália vagy Dél-kelet Ázsia nyaralóhelyei felé, vagy félnapos megálló, hogy beszerezzük a legújabb és legmodernebb elektronikai kütyüt - de mit tudunk valójában Szingapúrról?

olvass tovább

New York Fashion Week - beharangozó

  • 2010. szeptember 07.

Ha szeptember, akkor ismét érkeznek a jövő évi tavasz/nyári ready to wear, franciás ízlésű olvasóinknak prêt-à-porter bemutatók. A négy nagy (New York, London, Milánó, Párizs) közül elsőként ismét New York mutatkozik be. A divat "Super Bowl-jának" is nevezett tengerentúli esemény idén is kimagasló minőségűnek ígérkezik, 2011 tavasz/nyári kollekcióval, Ázsia, Dél-Amerika, Európa, és persze az Egyesült Államok legjobb divattervezőivel.

olvass tovább

Bemutatkozik: Umit Benan

  • 2010. augusztus 03.

Umit Benan, mint szinte minden divattervező, érdekes személyiség. Török származású, de igazi világpolgár. Harminc éves koráig élt már Törökországban, Svájcban, Nagy-Britanniában, az USA-ban és Németországban is. Benan európai és ázsiai gyökereire büszke, inspirációt innen meríti.

olvass tovább

Bhután, ahol nem a pénz az érték, hanem a boldogság

  • 2010. június 10.

Rendhagyó utazási ajánlót kínálunk a kedves olvasónak, hiszen erősen kétséges, hogy mezei turistaként benne lehetünk abban az ötezerben, akit évente beengednek külföldiként az országba. Lássuk hát, a Föld egyik legkülönlegesebb országát a Himalája belsejében.

olvass tovább