Kulcsszó keresés /


A nyers pasi, aki képtelen volt kimutatni az érzéseit

A nyers pasi rózsákban mérte a szerelmet. Ő maga utálta a virágokat, füvet is rühellt nyírni, főleg akkor, amikor a felesége már hetekkel előtte rágta a fülét, emelkedjen fel végre a kanapéról, és végezzen örömteli kertszépítést, mint más rendes férj. Egy napon azonban jól besokallt, és levágta a füvet. Végleg. A betonkeverő egy egész napon át zúgott a kertben, ami ott és akkor végérvényesen, és visszafordíthatatlanul megszűnt kert lenni, hepehupás, töredező, ronda beton borította be az egykori harmatos, élénkzöld fűszőnyeget.

olvass tovább

Stílusiskola: Hogyan viselj virágmintát

Végre valahára megérkezett mindenki kedvenc évszaka, a tavasz. Ilyenkor az ember megmagyarázhatatlan késztetést érez, hogy színes, mintás, vidám ruhadarabokat húzzon magára – így esik, hogy egyik kedvenc mintánk a szezonban a virágminta. Hoztunk némi inspirációt, és tippet azzal kapcsolatban, hogy hogyan illeszd be mindennapi megjelenésedbe a színes virágokat.

olvass tovább

Vágott virágaid frissentartása

  • 2016. március 17.

Skandináviában élő barátomtól tanultam el a titkot, hogyan kell sokáig frissen tartani a virágokat a vázában. Ott ugyanis a hosszú, sötét tél után nagyra becsülik a friss virágok látványát és illatát. Talán nekünk sem árt megtanulni vagy áttanulni néhány frissítő virágötletet.

olvass tovább

Tavaszi dekor ötletek otthonodba

  • 2016. március 16.

A jó idő beköszöntével egyre nagyobb hangsúlyt fordítunk otthonunk dekorálására. Megjelennek a tavasz első hírnökei a virágok, a természet feléled, és ezt szeretnénk viszontlátni lakásunkban is. Nem csak a boltban kiválasztott egyedi darabokkal dobhatod fel lakásodat, de te is készíthetsz személyre szóló tárgyakat. Vegyünk hát egy jó adag kreativitást, és vágjunk bele az előkészületekbe!

olvass tovább

Képgaléria édes virágillatba beleszippantó kisállatokról

  • 2016. február 14.

Az adott virágok célja egyértelmű: illatukkal odavonzzák az állatokat, hogy testükre virágpor kerüljön, azok pedig magukon hordozva a pollent segítenek a növények reprodukciójában. Arról egyelőre nem tudunk, hogy a macskáknak, rókáknak vagy nyusziknak bármiféle előnyük származna az előbbi cselekvésből, egy azonban biztos, virágba szippantó állatok képeinél nem kezdhetjük kedvesebben a napot!

olvass tovább

Mesebeli menyegzők

  • 2016. január 03.

Már kislánykoromban is áhítattal figyeltem az esküvői ceremóniákon a menyasszonyokat. Gyönyörű ruha, virágok, fátyol. Különös rajongásom mára kiterjedt a teljes esküvőkre. Helyszínek, menüsorok, koszorúslány ruhák, asztaldíszek, minden apró részlet kidolgozása felér egy megvalósult az álommal, az alábbi különleges helyszíneket elnézve, pedig csak fohászkodni tudok, hogy egy szép napon nekem is megadassék egy meseszép lakodalom. Sorstársaimnak gyönyörködés, esetleg sokkhatás, leendő aráknak ötletmerítés céljából érdemes végignézni az alábbi képsorokat és ötleteket.

olvass tovább

Vágyfokozók a konyhaszekrényből

  • 2015. szeptember 20.

Ki ne ismerné a mondást, amely szerint a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Ráadásul bizonyos ételek vágykeltő hatása nem mítosz. Az afrodiziákum elnevezést a görög mitológia szerelemistennője, Afrodité ihlette. Az ő vonzerejével sem ember, sem isten nem vetekedhetett. A mondák szerint léptei nyomán növények és virágok sarjadtak, ezek fogyasztása vágyserkentőként, afrodiziákumként hatott az emberi szervezetre.

olvass tovább

Készüljünk a nyárra a la prairie-vel

  • 2015. május 14.

A nyár hangulatától szinte már izzik a levegő, nyílnak a virágok, újjáéled a természet, ruhatárunk az évszakot követve megújul, eközben izgalommal készülünk a nyaralásra is. A la prairie is gondolt erre a kalandokban gazdag időszakra és egy rendkívül hatásos, luxus bőrápoló szettet ajánl hozzá:

olvass tovább

Te sárvirág

  • 2015. április 19.

Hogyan lesz egy tanítónőből escort lány? Már nem tudja visszaidézni pontosan hogyan történt. Nem is akar visszaemlékezni, a jelenben él. Nem beszél a múltjáról senkinek és nem tervezget jövőt. A múlt emlékeivel és szereplőivel megszakította a kapcsolatot, jelenlegi életében pedig senki nem tud róla semmit. Egy múltbeli epizód azonban kísérti a kezdetektől. Kislányként a kertben játszik, forró nyári nap égeti hátát, a fűben guggol. Az emlékkép olyan éles, mintha négydimenziós filmet nézne, az orrában érzi a nyári zápor gyorsan párolgó illatát. A terasz mellett tócsák a fűben, ő belemárt egy botot és a teraszlépcsőre virágokat rajzol sárból. Sárvirágokat.

olvass tovább