Kulcsszó keresés /


BAFTA díj - a vörös szőnyeg legszebb ruhái

  • 2012. február 13.

A visszafogott elegancia jellemezte a 2012-es BAFTA díjátadó gálát. Nem voltak hatalmas divatbakik, kirívó ruhák, mély dekoltázsok, élénk színek csak szebbnél szebb klasszikus vonalvezetésű egyszerű ám tökéletes ruhaköltemények.

olvass tovább

Valentino 2011 őszi – 2012 téli kollekciója

  • 2011. október 27.

Valentino Garavani, mint az olasz Valentino luxusmárka alapítója több mint 45 évig tartó munkássága után 2008-ban visszavonult a mindig pezsgő divat világából. A sztárok dizájnerének tartott élő legenda a kifinomult olasz stílus ikonjaként él a köztudatban. Ez a kifinomultság a 2011 őszi – 2012 téli kollekcióján is látszik.

olvass tovább

Valentino - 2010 őszi kollekció

  • 2010. július 13.

Az első szerelem sötét oldala. Így jellemezte és címezte magát a Valentino, így a mindenki által átélt első szerelmi csalódás kegyetlen súlyát érezhetjük a maga valóságában, a kifutón. Fekete és fehér, letisztult formák, és a berobbanó vörös. Valentino 2010 őszi-téli kollekció.

olvass tovább

Párizsi Divathét 2010: Valentino Couture kollekció

  • 2010. január 04.

Aki eddig azzal vádolta a Valentino Divatházat, hogy unalmasak a kollekciói, elég volt a masnikból, fodrokból, a légies könnyedségű ruhákból az most fellélegezhet. Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo Piccioli szakítottak a hagyományokkal és olyan Haute Couture kollekciót dobtak össze, amitől a szavam is elállt. Sajnos nem a jó értelemben.

olvass tovább

Valentino 45 éve a pályán

  • 2008. január 15.

Három napon át ünnepelte Rómában fennállásának 45. évfordulóját Valentino. Az olasz mester a világ minden tájáról érkezett hírességek társaságában kijelentette. „Folytatom”.

olvass tovább

5 stílus, 5 egyedi illat

  • 2007. július 30.

Ha illatkollekciódat egy új darabbal szeretnéd bővíteni, nézz körül a divatdiktátorok háza táján. Kukkants be öt tervező kulisszái mögé, hogy eldönthesd, melyik parfüm illik hozzád legjobban.

olvass tovább