Kulcsszó keresés /


7 vígjáték, ami még idén a mozikba kerül, és már alig várjuk

A vígjátékok mindig jól jönnek, ha szeretnénk egy kicsit gondtalanul szórakozni. Vannak, akik a romantikus komédiákat, vannak, akik inkább a laza, a történetre nem sokat adó, sokkal inkább egyes karaktereket kifigurázó filmeket, és vannak, akik a viccesre sikeredett akciófilmeket kedvelik. Most összegyűjtöttük azokat, amik még idén fognak a mozikba kerülni, és megéri rájuk várni, mert felejthetetlen szórakozást ígérnek!

olvass tovább

Top10: Tina Fey legjobb filmjei

  • 2017. május 18.

Tina Fey-nek köszönhetjük többetk között a tinikori problémákat bemutató, kultikus vígjátékot, a Bajos csajokat, amelyben a forgatókönyv megírása mellett a főszereplők matektanárának karakterét is magára vállalta, azonban ezen kívül még rengeteg szórakoztató filmet köszönhetünk neki. Mivel a színésznő ma ünnepli a 47. születésnapját, összegyűjtöttük a legjobb filmjeit!

olvass tovább

Pierce Brosnan legjobb filmjei

  • 2017. május 16.

Pierce Brosnanről valószínűleg majdnem mindenkinek a James Bond filmek jutnak az eszébe, pedig számos vígjátékban is szerepelt, illetve drámákban nyújtott alakításokat is köszönhetünk neki, sőt már az énektudását is megcsillogtatta. Az ír származású színész a mai napon ünnepli 64. születésnapját, ebből az alkalomból pedig összegyűjtöttük legjobb filmjeit.

olvass tovább

"Soha nem vagy annyira jó, mint amennyire mondják, viszont soha nem vagy annyira rossz sem, mint amennyire lehúznak." - idézetek George Clooney-tól

George Clooney évtizedeken át volt Hollywood legszexibb agglegénye, azonban 3 évvel ezelőtt Amal Alamuddin ügyvédnő elcsavarta a fejét, és egészen az oltárig sikerült csábítania a sármos színészt. Clooneyt láthattuk megannyi drámában és vígjátékba, ráadásul filmrendezőként is kipróbálta már magát. Tőle következik most néhány idézet, ugyanis kifinomult humoráról és intelligens nyilatkozatairól is legalább annyira híres, mint filmjeiről!

olvass tovább

Inspiráló, humoros idézetek Melissa McCarthytól

  • 2017. február 03.

A 46 éves Melissa McCarthy üde színfoltja a hollywoodi filmiparnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban annál, mint, hogy évek óta ő hozza a vígjátékok leghumorosabb női karaktereit, amellett, hogy a való életben is jókedvéről, szellemességéről, magabiztosságáról ismerik az emberek. Összegyűjtöttük azokat az idézeteit, amik hűen tükrözik a saját magáról, és a világról alkotott véleményét.

olvass tovább

2016 legjobb filmjei, amiket mindenképpen meg kell nézned, ha eddig még nem tetted meg

Szerencsére a filmipar havonta több tucat filmmel megörvendeztet minket, így a 2016-os évben is bőven volt lehetőségünk jó filmek közül válogatni. Kétségtelen, hogy egyre több olyan alkotás van, amit érdemes moziban, az óriási filmvásznon megnézni, vagy esetleg a 3-4D-s vetítésekre jegyet váltani, azonban ha erről lemaradtunk, érdemes otthonunkban pótolni az élményt. Akciófilmek, drámák, vígjátékok, és cuki animációs mesék is szép számmal bemutatásra kerültek, így voltak olyan hetek, amikor gyakorlatilag képtelenség volt választani, hogy mit is nézzünk meg. Készítettünk egy listát 2016 legjobb filmjeiről, amiket mindenkinek érdemes megnézni, aki eddig nem tette meg.

olvass tovább

Heti filmbemutató: Miért pont ő?

  • 2016. december 20.

Igazából nem tudjuk, mi volt a célja az alkotóknak azzal, hogy pont a lánykérések és eljegyzések időszakában jöttek ki ezzel a fergeteges vígjátékkal (rá -vagy lebeszélni szeretnének?) ,de az biztos, ha párral vagy barátokkal nézed a filmet, remekül fogsz szórakozni.

olvass tovább

Anyák bakancslistája

  • 2016. szeptember 02.

2007-ben lett szállóige a fogalom: BAKANCSLISTA, Rob Reiner és Justin Zackham vígjátékának bemutatója után. A film olyan hatalmas nemzetközi sikert aratott –, részben a két zseniális főszereplő (Jack Nicholson és Morgan Freeman) alakításának köszönhetően, részben a film csodálatos, lélekemelő témája miatt – hogy már senki nem tudja és nem is érdekel senkit, hogy ez a kifejezés létezett-e a film előtt, honnan származik.

olvass tovább