Kulcsszó keresés /


KataSzegedi és a grunge korszak

A KataSzegedi 2014-es tavasz-nyári kollekcióját a sportruházat és a 80-as 90-es évek grunge korszaka ihlette. Az új kollekció darabjaira az aszimmetria és a rétegzés jellemző. A márkára jellemző textilek, a muszlin, a neoprén és a printelt neoprén az idei kollekció anyaghasználatát is meghatározzák.

olvass tovább

Barbie divatot teremt

  • 2013. október 16.

Barbie nagy átalakításon esett át - köszönhetően Hervé Léger-nek aki Max Azria- val az Azria csoport vezérigazgatójának együttműködésével dobja közösen piacra a képeken látható Barbie Doll-t. A csábos lányka mely vörös és fekete színű ruhákban hódítja meg a szenvedélyes Barbie rajongókat nem kifejezetten a gyermekek számára készült, és az ára sem arról árulkodik, hogy hétköznapi anyukák megrohamozzák majd az áruházat, de ha valaki mégis szeretne beszerezni egy csinos kis példányt, akkor eláruljuk, hogy október 15-től online elérhető lesz a kollekció potom 150$ -ért.

olvass tovább

Béke veled Young Versace

  • 2013. szeptember 27.

Gianni Versace idei téli gyermek kollekciója erőteljes punk rocker hangulatot idéz, melyet tökéletesen visszatükröz a béke veled szimbólum feliratú pólók, valamint a vagányra szabott ruházatok.

olvass tovább

Romantikus csipke Vs. hagyományos hálóruha

  • 2013. augusztus 30.

2013 őszén az Intimissimi bemutatja romantikus hangulatú női felsőruházat kollekcióját és a férfi easywear vonalulatot, mely valójában egyre inkább otthoni ruházatot jelent, amely viszont mindig is teret engedett olyan daraboknak, amelyeket hagyományos értelemben hálóruhának tekintünk.

olvass tovább

Antidepresszáns az őszi hónapokra

  • 2013. augusztus 19.

A Helly Hansen nem adja meg magát a rossz időnek. Az újonnan bemutatott Training kollekció edzőruhái még a hűvös és csapadékos időben is sportolni csábítanak, legyen az edzés kint, vagy bent. A norvég sportmárka technikai ruházatai a legmagasabb minőséget és a skandináv dizájnt képviselik. Legújabb ikontermékeik jellegzetességei az élénk, skandináv tájat idéző színek, a szélvédő „windblock” panelek, és a Helly egyik legnagyobb erőssége, a gyorsanszáradó LIFA® anyag.

olvass tovább

Stílusról nőknek

  • 2013. július 30.

A hölgyek megjelenésének alapja, ugyanúgy, mint az uraknál is a megfelelő stílusú ruházat megtalálása. Azonban, ne feledjük, hogy a görög eredetű „stílus” szó eredetileg kifejezésmódot jelentett. A nők esetében pedig a ruházkodással történő önkifejezésnek még sokkal nagyobb a mozgástere, mint az uraknál

olvass tovább

Szekeres Nóri gömbölyödő pocakja

  • 2013. május 07.

Sztárok a ZARA megnyitóján. Dér Heni, Csonka András, Hajas László, Hargitai Bea, Szekeres Nóri, Dudás Miklós és Teszári Nóra is lelkesen szemezgettek az egyik belvárosi bevásárlóközpont újonnan nyílt üzletének tavaszi kollekciójából. Természetesen egyikük sem távozott üres kézzel.

olvass tovább

Újra divatba jöttek a csíkok és a hatvanas évek

  • 2013. április 12.

Az idei tavasz újdonsága, a ’60-as évek stílusa újra hódít! Akik igazán követik a divatot, azok az eddig szokatlan színkombinációkhoz, klasszikus mintákhoz és egyenes szabásvonalakhoz nyúlnak. A kedvenc pedig a csíkos! Legyen szó bármilyen alkalomról, a csíkok idén tavasszal hódítanak.

olvass tovább

Napos oldal

  • 2013. március 27.

Miért olyan fontos egy jól kiválasztott napszemüveg? Ezeknek az ultra könnyű modelleknek nem csak az a feladatuk, hogy kiegészítőként szolgáljanak a nyári divatruházathoz, hanem a szem védelme is. A minőségi darabok viselése a ráncosodástól is megóv. Itt az ideje, hogy egy igazán komoly darabot válassz az idei nyárra!

olvass tovább

Tények és tévhitek a ruházati Outletekről

  • 2013. március 27.

Az outlet sokak számára a kifutó divattermékek minimális kedvezménnyel történő kiárusítását jelenti, pedig az outlet koncepció ennél jóval összetettebb kereskedelmi gyakorlat. Az outlet értékesítés hazai jellemzőiről Imre Csabát, a Premier Outlet vezetőjét és Buri Gergelyt, a GEOX kereskedelmi igazgatóját kérdeztük.

olvass tovább