Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: ragyogj ezüstben

Az év hátralévő részében belefér, hogy néhány különlegesebb darabot is beillesszünk a ruhatárunkba. Szerintünk az ezüst az, amivel egy pillanat alatt fel lehet dobni bármilyen összeállítást, különösen az ünnepi időszakban. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Ezért fontos a magabiztosság

  • 2018. december 18.

Nincs vonzóbb az önbizalomnál. Azok a személyek, akik rendelkeznek önbizalommal, egy bizonyos ragyogást kapnak ez által. Az önbizalommal rendelkezők ugyanis ismerik a saját értékeiket, és vállalják is azokat.

olvass tovább

Felejts el mindent, amit eddig tudni véltél a tündérmesékről…

  • 2018. július 24.

Minden mai fiatal nő lelkében ott él egy modern hercegnő. Ezért választott a Les Belles de Nina hívószóként egy hashtag-et, amely többet mond ezer szónál: #princesslife. Elkészülni, vigyázz… Ragyogás! Nina és Luna után egy mindenkit magával ragadó személyiséggel felruházott új hercegnő érkezése pezsdíti fel a Les Belles de Nina illatok történetét. De ki is ő? A neve Bella.

olvass tovább

Hollywood kortalan szépségei

  • 2018. május 17.

Ma már senki nem csodálkozik azon, hogy Hollywood csillagai kisebb nagyobb beavatkozásokat végeznek a ragyogásért – főleg, mikor az idő rajtuk is elkezdi otthagyni a nyomát. Vannak viszont nők, akik nem próbálnak a természetes öregedés útjába állni szikék és beavatkozások segítségével. És milyen jól is teszik, hiszen ők azok, akiket az idő csak még gyönyörűbbé tett!

olvass tovább

4 szín, amely fiatalít

  • 2018. január 02.

A fiatalos megjelenés olyasvalami, amire mindannyian vágyunk. Az egyik leghatékonyabb, természetes módja a fiatalos ragyogás megőrzésének az, hogy amellett, hogy jól ismerjük a bőrtónusunkat, tudatosan választjuk meg a színeket, amiket magunkra húzunk.

olvass tovább

Téli szépségtippek

  • 2017. december 10.

Ha te személy szerint kedveled is a telet, a bőrödnek és a hajadnak bizonyára nem a kedvenc évszaka. A bőr kiszárad, veszít a ragyogásából, és általában sápadtnak tűnik, míg a hajad durva tapintású lesz és jelentősen veszít nedvességtartalmából. Az alábbi tippek segítségével azonban megőrizheted a szépségedet a hűvös hónapok és a kemény fagyok közepette is.

olvass tovább

Nem a férfi ragyogtatja a nőt

Vannak életszakaszok, amikor egy nő hagyja, hogy életéből kivesszenek a színek. Ő maga is erőtlenné, színtelenné válik, mozdulatai lelassulnak, mert pontosan az veszett el, ami magára vonzhatná a tekinteteket. Lényét diszharmónia uralja, szándékosan megfakult, kikopott, fáradt, vagy sötét színekkel satírozza önmagát, az élénk, fénylő és ragyogó színskála palettát a fiókos szekrény mélyére rejti.

olvass tovább

Szépségtippek a stílusos őszi megjelenéshez

  • 2017. október 12.

A szépségápolás minden évszakban fontos számunkra, azonban ősszel talán még szívesebben nyúlunk a különböző beauty termékekhez, hiszen próbálunk a kissé borongós hétköznapokba egy kis színt és ragyogást csempészni. Most olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek feldobják a megjelenésünket, legyen szó munkáról, vagy valamilyen különleges eseményről.

olvass tovább

Isten éltessen Stephen King

  • 2017. szeptember 21.

Stephen King művei évek óta vezetik a könyvlistákat, népszerűsége a mai napig töretlen. Több, mint negyven nyelvre lefordított művei 400 millió példányban keltek el világszerte, így a Carrie, A ragyogás, A remény rabjai és más sikertörténetek által a jelenkor egyik legolvasottabb szerzőjének mondhatja magát. Ugyan ki gondolná, hogy a horror-regények királya már 70 éves?

olvass tovább