Kulcsszó keresés /


Szülés utáni plasztika?

  • 2015. szeptember 20.

A női szépség szülés után sem múlik el, sőt! Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a test, mely 9 hónapon át egy többkilós babának adott fészket, megváltozik - a kötőszövet már nem igazán rugalmas és csak lassan regenerálódik, főként, ha a szoptatási időszak is elhúzódik. Bizonyos külalaki változások megfelelő életmóddal többnyire visszafordíthatók, míg mások maradandónak bizonyulnak. Ha képesek vagyunk ezt a kettőt megkülönböztetni egymástól, megfelelő önbizalommal fordulni feléjük és együtt élni velük, akkor az anyai boldogságérzet teljes lehet. És mi van, ha nem? Van - és NEM elítélendő -, aki nem tudja elfogadni megváltozott formáit és emiatt boldogtalan, akár mert az esztétikai problémák nagyon látványosak, zavaróak és tartósak. Fókuszban a szülés utáni, indokolt has- és mellplasztika.

olvass tovább

Miért hazudik Kyle Jenner?

  • 2015. augusztus 13.

Sziklaszilárdan állítja, hogy nem történt rajta semmilyen plasztikai beavatkozás. Pedig a fotók egészen mást mutatnak. Természetesen mindenki maga dönti el, mit csinál a testével, de ha valakit tinik milliói követnek, akkor annak a kezében van némi felelősség. Pláne ha a szóban forgó személyt Kyle Jennernek hívják és számos baleset történt a híres Kyle-féle otthon is elvégezhető "ajakfeltöltés" során. Miért hazudik Kyle Jenner? Válasz nincs. Helyette meséljenek a képek.

olvass tovább

A legnagyobb hollywood-i botoxkatasztrófák

  • 2015. június 10.

Igen, tudom, ez egy számtalanszor elővett és csontig lerágott téma. Ám a napokban a kezem ügyébe került Kim Basinger legfrissebb, 2015-ös fotója. Már ő is az áldozatok közé sorolható. Azon áldozatok közé, akik elestek a legnagyobb, hollywood-i botoxkatasztrófákban.

olvass tovább

Hogyan tűnjünk fiatalabbnak?

  • 2015. április 20.

Fiatalság bolondság... Az viszont már korántsem bolondozás tárgya, hogy 25-30 éves korunktól kezdve már igencsak fontossá válik a fiatalítás kérdése. A képzeletünk persze elefánt méretű injekciós tű és furcsa állagú zselatinszerű anyagok, valamint kellemetlen plasztikai beavatkozások felé tereli a gondolatainkat; holott léteznek olyan praktikák is, amelyek fájdalommentesek és sokkal egyszerűbben alkalmazhatók. Számos trükk mozdíthat ki bennünket a mindennapi kerékvágásból, ami új színt, élményt és izgalmakat hozhat az életünkbe. Íme, néhány:

olvass tovább

Gondolatok a testképzavarról

  • 2015. március 18.

Régen sokkal egyszerűbb volt minden. Amikor még csak a női magazinokban, és elvétve egy-egy reklámplakáton találkozott az ember lánya 0-ás méretű csontkollekciókkal.

olvass tovább

Plasztika és karrier - a könnyebb boldogulásért I.

  • 2015. március 17.

Egyre gyakoribb a plasztikai műtét a huszonéves, vagyis a még tanuló illetve pályakezdő kínai városi fiatalok körében, akik a korrekciós műtéti beavatkozásoktól többek között azt várják, hogy új és megnyerőbb külsejükkel könnyebben el tudjanak majd helyezkedni egy- egy nagyvállalatnál. A helyzet komolyságát felismerve, a témával már több újság és a központi televízió, a CCTV is foglalkozott.

olvass tovább

Macskanő és Kandúrfiú

  • 2015. március 14.

Azért valljuk be, a női vonzerőnek hatalma van. Nem, most nem a "Kéz, amely a bölcsőt ringatja, a világot is igazgatja" című örök igaz kliséről lesz szó. De várjunk csak, miért is ne? A Nő varázserővel bír, csupán szeretetteljes és szeretni való lényével bármit elér, és hidd el, nem kell hozzá póthaj, kollagénes ajakfeltöltés vagy mellplasztika, hogy imádott Férfija csillogó szemekkel nézze őt háromszor nyolc órában naponta. Ha a Férfi igazán szeret, szó szerint bármire képes. És ha ez igaz fordítva is? Hja, akkor jön az „életveszély”, életveszélyes szerelem, és a Nő boldogan dorombol megtalált párja karjaiban.

olvass tovább

Ne fogadja el az idő múlását

  • 2015. március 03.

Az idő kerekét sajnos nem, de a fejlett orvos-esztétikai eljárásoknak köszönhetően a bőröregedés folyamatait igenis le tudjuk lassítani, méghozzá plasztikai sebészeti beavatkozások nélkül. Ma már számtalan különleges bőrfiatalító kezelés létezik, ám nagyon fontos szem előtt tartani, hogy kizárólag a bőr mélyebb rétegeiben végbemenő folyamatok képesek a tartós, hosszú távú hatás elérésére. Szeretne éveket letagadni korából? Méghozzá fájdalom, tűszúrás, vagy sebészi beavatkozás nélkül?Akkor próbálja ki az arcfiatalítás legújabb módszerét, a luxus UTIMS HIFU ultrahangos kezelést!

olvass tovább

Plasztika és karrier - A könnyebb boldogulásért II.

  • 2015. február 18.

Az arc karakterét meghatározza az orr nagysága és formája, jelentőségét fokozza, hogy öltözködéssel, sminkkel, egyébbel nem korrigálható megjelenése. Esztétikai korrekció, az archoz leginkább illő forma kialakítása orrplasztikával lehetséges, melynek számos változata került kidolgozásra. Világszerte, így nálunk is többen vállalkoznak orrplasztikára, hogy tökéletesítsék - vagy balesetet, sérülést követően helyreállítsák - profiljukat. Eltört orrcsont a szépség jegyében.

olvass tovább

Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát

  • 2015. február 05.

Tudjátok, van az a Jenner-Kardashian család, egy csomó újgazdag, önjelölt fashionista lánycsemetével, a valóságshow-val, meg a rengeteg megdöbbentő botránnyal. Na, a famíliából eddig is sejthető volt, hogy senkinek nincs ki a négy kereke, de a Kim Kardashian nevetségesen nagy hátsójáról készült képek, és a Kylie Jenner ajkai körül zajló botrányok után, most az egykori olimpiai bajnok apuka, Bruce Jenner sokkolta a világot. Méghozzá azzal, hogy nővé operáltatja magát. Hát, nehéz lépést tartani a lányaival, hogy a pletykalapok címlapjára kerülhessen, de most kétségkívül sikerült.

olvass tovább