Plasztika és karrier - A könnyebb boldogulásért II.

  • 2015. február 18.

Az arc karakterét meghatározza az orr nagysága és formája, jelentőségét fokozza, hogy öltözködéssel, sminkkel, egyébbel nem korrigálható megjelenése. Esztétikai korrekció, az archoz leginkább illő forma kialakítása orrplasztikával lehetséges, melynek számos változata került kidolgozásra. Világszerte, így nálunk is többen vállalkoznak orrplasztikára, hogy tökéletesítsék - vagy balesetet, sérülést követően helyreállítsák - profiljukat. Eltört orrcsont a szépség jegyében.

olvass tovább

Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát

  • 2015. február 05.

Tudjátok, van az a Jenner-Kardashian család, egy csomó újgazdag, önjelölt fashionista lánycsemetével, a valóságshow-val, meg a rengeteg megdöbbentő botránnyal. Na, a famíliából eddig is sejthető volt, hogy senkinek nincs ki a négy kereke, de a Kim Kardashian nevetségesen nagy hátsójáról készült képek, és a Kylie Jenner ajkai körül zajló botrányok után, most az egykori olimpiai bajnok apuka, Bruce Jenner sokkolta a világot. Méghozzá azzal, hogy nővé operáltatja magát. Hát, nehéz lépést tartani a lányaival, hogy a pletykalapok címlapjára kerülhessen, de most kétségkívül sikerült.

olvass tovább

Mitől maradhatunk ma fiatalok?

  • 2014. november 25.

Vajon mi a lassú öregedés titka? Akár krémekkel, akár plasztikával kívánjuk elérni, a legtöbb tudós egyetért abban, hogy a szénhidrát-és kalóriacsökkentett étrend remek opció. Már csak azért is, mert minimum 900 olyan gén aktivitására hathat, ami az öregedésért és a memóriáért felel az agyban.

olvass tovább

Zellweger új arca és sztárok legnagyobb transzformációi

  • 2014. október 23.

Most kivételesen nem szimbolikus jelentést hordoz magában az új arc kifejezés, hanem tényleg azt jelenti, hogy az egykori Bridget Jones egy hétfő esti rendezvényen, szó szerint új arccal jelent meg, és vált teljesen felismerhetetlenné. Arcának minden korábbi bája odaveszett. De nem ő az első a történelem során, aki így járt.

olvass tovább

Természetes szépségek

  • 2014. július 30.

Se szeri, se száma azoknak a hírességeknek, akik kés alá feküdnek az örök fiatalság vagy a nagyobb mellek megszerzése érdekében – ám egy idő után ez is elmúlik. A plasztikoknak végre vége, mi pedig méltán adózunk a szuper nőies formákkal megáldott sztároknak! Íme, 5 kedvenc hírességünk, akik újra divatba hozták a természetes formákat!

olvass tovább

Megan Fox viaszbaba eladó

  • 2013. április 14.

A mai napig születnek erre a világra isteni szépséggel megáldott nők. Olyanok, akiket a filmipar emiatt felkap és azután egy fél földkerekség irigyel és ünnepel. Mégis, valamilyen érthetetlen és legfőképpen értelmetlen oknál fogva kés alá fekszenek és egykori képmásukra emlékeztető, élettelen jégszobrot faragtatnak magukból. A hollywoodi gépezet tehát működik tovább. Avagy nesze neked álomgyár!

olvass tovább

Plasztikáról őszintén

  • 2012. május 21.

Csak egy kis orrplasztika, vagy egy kosármérettel nagyobb mell, mi az? Manapság már meg se kottyan senkinek a rutin beavatkozás. Van értelme? Van jó oldala? Őszintén, a plasztikai műtétekről.

olvass tovább

Teljes átalakulás botox nélkül

  • 2012. április 25.

Hallottál már az optikai tunningról, amit egy fényképezőgép optikáján keresztül hajtanak végre? Sokkal olcsóbb, mint egy plasztikai műtét, és egyáltalán nem fájdalmas. Sőt, élvezetes!

olvass tovább