Kulcsszó keresés /


Tavaszi sminktrend-Drámai tekintet

  • 2013. március 19.

Merészen kifinomult és nagyon szexi a L’Oréal Paris tavaszi sminkkollekciója, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait. Csábító tekintet pillanatok alatt az innovatív technológiának köszönhetően. BLACKBUSTER LOOK

olvass tovább

Tavaszi sminktrend-Kifinomult tekintet

  • 2013. március 16.

Merészen kifinomult és nagyon szexi a L’Oréal Paris tavaszi sminkkollekciója, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait. Csábító tekintet pillanatok alatt az innovatív technológiának köszönhetően. SILKISSIME LOOK

olvass tovább

A Bolyen lányok visszatérnek

  • 2013. március 15.

Alexander McQueen sosem tervezett a közönségnek. Ready-to-wear kollekciói sem alkalmasak utcai viseletnek, ez egyszer tény. Ám tények ide vagy oda, lélegzetelállítóan szemet gyönyörködtető minden egyes megálmodott darabja.

olvass tovább

Miu Miujság

  • 2013. március 13.

Andersen hősnők jelentek meg Miuccia Prada álmában. Aztán a tervezőnő szépen lerajzolta és megalkotta őket a becenevével fémjelzett divatbemutatón. Lássuk milyen volt a Miu Miu show.

olvass tovább

Lépj félre Louis-val a Hiltonban

  • 2013. március 12.

Fülledt párizsi romantika, csipkés selyemkombiné és nerc. Egy feledhetetlen légyott elengedhetetlen kellékei a szerelem városában, a legendás monogram halovány sziluettjével a dobbanó szívünk felett.

olvass tovább

Elemi ösztön reloaded

  • 2013. március 11.

A Balmain háznak sikerült produkálnia a tavaszi divathét legizgalmasabb és legegyedibb kollekcióját, amely teljességgel nélkülözi a most oly divatos oversize és retro kellékeket, egyúttal eredeti és pazar. Lássuk a medvét!

olvass tovább

Miben mutatkozzunk be a drága mamának?

  • 2013. március 10.

Ha esetleg éppen ezen a csodálatos tavaszi vasárnapon kívánna elvinni újdonsült párunk a drága mamához első ebédre, akkor feltétlen lapozzuk át Nina Ricci legújabb kollekcióját. Életmentő ötletek, egyenesen a párizsi divathétről.

olvass tovább

Szegény, nagymúltú divatház

  • 2013. március 09.

Minden egyes Dior bemutató után könnyes szemmel tekintünk vissza a régmúlt időkre, amikor még dicsőséges fényében ragyogott a márka. Mára ebből a dicsfényből, csupán egy kopott glória maradt.

olvass tovább

Lázadók köntöse

  • 2013. március 08.

Végre valami más, valami szokatlan, friss és eredeti a fáradt Chanel és a tucat Beckham után. Amíg a fájdalmasan hosszú Dior show-n elaludtunk, addig Vivienne Westwood bemutatóján csöppet sem unatkoztunk.

olvass tovább