Kulcsszó keresés /


Top 6 őszi illat

  • 2015. október 29.

Ahogyan beköszönt az ősz és lecseng a nyári könnyed, lebegő életérzés, nem csak a divatban váltunk, hanem az parfümök világában is. A könnyű, friss illatokat felváltják a kicsit erőteljesebb, nehezebb aromák. Mostani kínálatunkban megtalálhatjátok a kedvetekre valót, akár a vad, szexis, akár a romantikus típust kedvelitek.

olvass tovább

Vágtass színekben tobzódva! - Új Vespa illatpár

  • 2015. május 07.

Mondj nemet az unalmas fekete-fehér életre! Bamutatjuk a Vespa Sensatione illatpárt férfiaknak és nőknek, az első Vespa illatok ragyogó és örömteli újragondolását. Az ikonikus robogó márka, a Vespa inspirálta parfümök, árad belőlük a boldogság, a szabadság érzése, az örömökkel teli élet káprázatos ünnepe az illatok nyelvén bemutatva. Legyél boldog! Vágtass színekben tobzódva!

olvass tovább

Őszi illatbazár

  • 2014. október 22.

Az idén ősszel debütáló illatokra mondhatnánk azt is, hogy borsot törtek az orrunk alá, hiszen meghatározó, jellegzetes és fűszeres parfümök közül válogathatunk. Tekintsétek meg galériánkat, talán találtok kedvetekre való aromát.

olvass tovább

Válassz parfümöt tudatosan!

  • 2014. szeptember 01.

Hogy mi a különbség az EDC, az EDT és az EDP között? Jó tudni, hiszen árbeli különbségük is van, nem beszélve az illat tartósságáról a bőrön. Az illatszerek olyan illóolaj keverékek, amelyet tömény, nagy tisztaságú alkoholban oldanak fel. Az illat töménysége, ereje, az olaj-alkohol aránya különbözhet.

olvass tovább

Salvatore Ferragamo, a látnok

  • 2012. június 14.

Manapság, ha meghalljuk Salvatore Ferragamo nevét elsősorban parfümök és ruhák jutnak az eszünkbe, ám a divatház története egyedi cipőkkel kezdődött az 1910-es évek közepén.

olvass tovább

További árzuhanás a Premier Outlets Centerben!

  • 2011. január 20.

A leárazás leárazása kampány decemberben kezdődött, amely most kiegészül a ráadás "további árzuhanással" a Premier Outlets Centerben. A biatorbágyi outlet centerben akár 70%-kos kedvezménnyel vásárolhatók meg a legnagyobb világmárkák termékei. Ha szereted a márkákat és a legjobb ruhákra, cipőkre, parfümökre vágysz, akkor mindenképpen nézd meg ajánlatunkat!

olvass tovább

Született feleségek - született sztárparfümök

  • 2010. március 04.

A Született feleségek szinte indulása óta a világ egyik legsikeresebb sorozata. A "szappanopera" számtalan díjat nyert az elmúlt 7 év alatt, ám ez még mindig nem volt elég, hiszen a feleségek új parfümöt "dobtak" piacra, még hozzá olyan illatokat, amik leginkább jellemzőek, a sorozatban nyújtott karakterükre.

olvass tovább