Kulcsszó keresés /


A legenda szemével

  • 2018. február 28.

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának legendája, Nyilasi Tibor optimistán nyilatkozott az előttünk álló tavaszról - VIDEÓ!

olvass tovább

Amiket egy össze nem illő párnak mondanál

  • 2015. március 27.

Mindannyiunknak van egy olyan barátnője, aki még egyetemen (ne adj’ Isten, gimiben) találkozott élete szerelmével, akivel azóta is elválaszthatatlanok, és a baráti kör többi tagja jólesően irigykedik, amiért a csodapáros képes fenntartani a hullámvölgyekkel együtt is tökéletes párkapcsolatot. Illetve olyan barátnőnk is van, aki rátalált a hozzá legkevésbé illő férfira, és egyik problémából fejest ugorva a másikba próbál levegőhöz jutni egy minden bizonnyal levegő nélküli szobában. Nincs ablak, se ajtó, se semmilyen nyílás - veszett ügy. Te, mint jó barát mellette állsz, tanácsokat adsz neki, azonban nem cselekedhetsz, vagy ami még fontosabb érezhetsz helyette, így maradtak a memóriádat ellepő ki nem mondott megjegyzések megszámlálhatatlan kupacai.

olvass tovább

Különleges építészeti elemek otthonunkban

  • 2013. november 19.

Szerencsés embernek mondhatja magát az, akinek az otthona karakteres. Karaktert pedig ezek a különleges építészeti elemek, mint pl. egy szokatlan nyílászáró, látszó gerendák, stukkó díszek, lélegzetelállító lépcsők vagy oszlopok adhatnak.

olvass tovább

Trendszínek - szürke és indigó

  • 2013. október 10.

A szürke és az indigókék szín beköltözött az otthonainkba, mely most már nem csupán a bútorok és kiegészítők színeiben mutatkozik meg, hanem a falakat és nyílászárókat is átfesti.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 2.

  • 2012. december 02.

A mai napon maradj egyensúlyban, harmóniában, koncentrálj magadra. Ma a családi programok, beszélgetések napja, használd ki az érzelmi megnyílást gyógyításra. Napi megerősítés: Harmóniában, békében vagyok magammal és a világgal.

olvass tovább

A sportos BMW X6 M

  • 2010. március 25.

Az M jellegzetességnek számító erőteljes vonalak és a színtiszta dinamizmus félreérthetetlenül jelennek meg a BMW X6 M modellen. Az olyan autóversenyzésből ismerős részletek, mint a nagy méretű légbeömlő nyílások a lökhárítóban és a domborított kerékjárati ívek különösen sportos fellépésűvé teszik az autót.

olvass tovább