Kulcsszó keresés /


Főszerepben a metálos csillogás: 15 outfit feltűnő lábbelivel

A metálos cipő fénykorát éli. Hétköznapokon tökéletes kiegészítője a minimalista stílusú outfiteknek, különleges alkalmakon pedig kellő figyelmet biztosít viselőjének. Népszerűsége ellenére, sokaknak fejtörést okozhat, hogyan is építsék bele mindennapi megjelenésükbe. 15 szuper outfitet hoztunk, hogy megmutassuk nektek, hogyan viseljétek a metálos cipőket.

olvass tovább

Top20: minimál köröm minták a hétköznapokra

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy "a kevesebb néha több". Nem árt ezt szem előtt tartanunk, amikor az egyszerű hétköznapokra állítjuk össze outfitünket, készítjük el sminkünket, vagy amikor színeket és mintákat keresünk a körmeinkre. Ebben a szellemben összegyűjtöttünk 20 minimál stílust képviselő ötletet, melyek visszafogottak, és kifinomultak, így egyszerű, de csodás díszei lehetnek körmeinknek a mindennapokban.

olvass tovább

Minimalista Befolyás

  • 2017. január 25.

Sok óramárka ráérzett, hogy a kevesebb néha több és olyan időmérőket kezdtek tervezni, amelyek egyszerűek ugyan, de ugyanolyan lenyűgözőek, mint kevésbé letisztult társaik. A legújabb minimalista órák nélkülözik a szükségtelen díszítéseket és az eredeti funkciójukra koncentrálnak, mégpedig az idő mérésére.

olvass tovább

Végre megérkezett Magyarországra a CLUSE!

  • 2017. január 19.

A CLUSE története azokról az emberekről szól, akik megtalálják a szépséget az egyszerűségben. Az egyszerűség szerintük nem arról szól, hogy valami nem feltűnő, hanem a kifinomultságról és arról, hogy igazak vagyunk önmagunkhoz. Nem figyelünk azokra a dolgokra, amik elvonnák a figyelmünket, az életben igazán fontos dolgokra koncentrálunk. Ezért alkotnak olyan időmérőket melyek az eleganciát és minimalizmust képviselik.

olvass tovább

Stílusiskola: 15 outfit a minimalista sikk jegyében

A kevesebb néha több – tartja a számtalanszor ismételt mondás. Talán klisé, de igaz: a minimalista stílus gyakran jobb benyomást kelt, mint a legcifrább, legújabb trendek szerinti megjelenés. Hogy bebizonyítsuk nektek, hogy az egyszerűség nem unalmas, újabb inspirációs outfit-összeállítást hoztunk.

olvass tovább

5 dolog, ami miatt érdemes már novemberben a karácsonyra készülni

A karácsonyt illetően többnyire kétféle felfogás létezik: az egyiket képviselők gyakorlatilag az új év első napjától kezdve a következő ünnepet várják és már nyár közepén ajándéklistát írnak, a másik tagjai viszont próbálják minimálisra csökkenteni az ünnep körüli felhajtással való érintkezést, és december közepéig tudomást sem venni a közelgő fenyőillatos hetekről.

olvass tovább

Így sajátítsd el a New York-iak stílusát

Úgy gondolom, sokan – de én biztosan – irigyeljük a New York-i nők lezser megjelenését. Ez persze nem véletlen, hiszen öltözékük mindig alkalomhoz illő, minimalista, de mégis pont elég. Következzen nyolc szuper trükk, amit megtanulhatunk a nőktől a Nagy Almából.

olvass tovább

Minimalista tetoválások, amelyek meghozzák a kedvünket a varratáshoz

  • 2016. június 24.

Manapság egyre több ember vállalja a fájdalmat, hogy testét művészi, legtöbbször számára fontos értékeket képviselő rajzok tarkítsák. Még ha nem is mindenki fekszik a tű alá, sokakat vonz a tetoválás művészete, így összeállítottunk egy inspirációs képgalériát, amely akár még rá is vehet, hogy végre megcsináltasd, amit szeretnél.

olvass tovább