Kulcsszó keresés /


I do

  • 2013. április 28.

Ízelítő a 2013-as menyasszonyi ruhadivatból. Lássuk, miben mondjuk ki a boldogító igent. Akarjuk? Akarjuk!

olvass tovább

Hogy öltözzön a vőlegény?

  • 2012. március 13.

Ha kézbe veszel egy esküvői magazint, az oldalak jelentős részét a menyasszonyi ruhacsodák töltik ki. Pedig a vőlegénynek is joga van, hogy a lehető legfessebben mutatkozzon az esküvőjén.

olvass tovább

Hamarosan házasodsz? Jön, az Esküvő Kiállítás és Vásár!

  • 2012. január 08.

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal. Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni.

olvass tovább

Egy hercegnő csokra

  • 2011. május 02.

Az angol királyi esküvőnek nem volt részlete, amit ne előzött volna meg nemzetközi találgatás. Bár a legtöbb fogadást valószínűleg a menyasszonyi ruhára kötötték, mi mégis vessünk egy pillantást Kate Middleton, vagyis Katalin cambridge-i hercegnő csokrára is.

olvass tovább

A lényeg a részletekben rejlik

  • 2010. december 13.

Nemcsak a menyasszonyi ruha fontos a nagy napon, hanem az is, ami alatta van. Nagy divatnak örvend a fűző, a harisnyatartó és a harisnya. Az esküvői fehérnemű jóval többet jelent viselője számára, mint a hétköznapokon hordott "kiegészítők".

olvass tovább

A koszorúslány szerepe az esküvőn

  • 2010. június 11.

A menyasszonyi ruha vitathatatlanul főszerepet kap az esküvő napján, de a koszorúslányok csinos és elegáns megjelenése is nagyon fontos. Ezért koszorúslányoknak is megfelelő ruhában, alkalomhoz illően szükséges megjelenni.

olvass tovább

Esküvői ruhák Carolina Herrera-tól

  • 2010. április 26.

Carolina Herrera 2011 tavaszára tervezett menyasszonyi ruha kollekciója teljesen elbűvölt. Csodaszép ruhaköltemények, különleges megoldások, extravagáns kalapok... ráadásul a fekete színt annyira profin csempészi bele az összeállításokba, hogy azok egy cseppet sem veszítik el esküvői jellegüket.

olvass tovább

Menyasszonyi ruhadivat 2010

  • 2010. március 11.

Te is készülsz életed nagy napjára? Akkor bizony gazdasági válság ide, vagy oda, az esküvődön Te leszel a legszebb a világ legszebb menyasszonyi ruhájában! Ahhoz, hogy ez valóban így is legyen, ismerd meg a legújabb menyasszonyi ruhadivatot, a legújabb esküvői trendeket! Az Esküvői Magazin írásából mindez kiderül...

olvass tovább