Kulcsszó keresés /


A szalon, ahol Marilyn Monroe szépülne

  • 2015. november 11.

A Marilyn Beauty Bar egy komplex exkluzív szépségszalon, melynek különleges kitüntetése, hogy 2015-ben Salon Expert Premium szalonná vált, így vendégeiknek a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatásokat kínálják, olyan kiegészítések kíséretében, amelyek az élményt egy új szintre emelik.

olvass tovább

Marilyn élt, él és élni fog

  • 2013. augusztus 08.

Monroe idolja olybá tűnik kimeríthetetlen. Míg Elvis Presleyt gagyiszámba menően utánozzák, addig Marilyn alakja újra és újra feltűnik a divatvilágban, és még mindig nem ciki kategória a nevével eladott termék, vagy fotósorozat, legyen az tulajdonképpen bármi. Mint például a következő editorial.

olvass tovább

Modern Marilyn

  • 2013. július 23.

Ilyen sem volt még: elfelejtettem megírni egy posztot! Pedig a magazinban való megjelenések után, alig várom már, hogy a blogra is felkerüljenek azok a szobák, amiket a Térnyerőkben terveztem át! Ez valahogy kiment a fejemből, pedig igazán látványos lett az átalakítás.

olvass tovább

Real women eat

  • 2013. április 12.

"Nagyon régen szánt szándékkal éheztettem magam, mert meg akartam felelni valakinek. Az a valaki azt mondta, hogy kövér vagyok. A mindenkori testalkatomról nagyjából annyit, hogy valahol Marilyn Monroe és Scarlett Johannson környékén van a képzeletbeli testkép listán, ergo sose voltam vékonydongájú, kifutóra bajosan mehettem volna.

olvass tovább

Melltartóra varrt gombok

  • 2013. március 01.

Az első Playboy magazin címlapsztárja, és az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökének szeretője volt. A díva, akire minden nő hasonlítani akart és hasonlítani akar mind a mai napig.

olvass tovább

Nyereményjáték Marilyn Monroe-val

  • 2012. augusztus 25.

„Csók, Marilyn!” címmel nyereményjátékot indított a szegedi REÖK a facebookon. A népszerű Monroe-kiállításra invitáló, virtuális képeslappal minden héten páros belépőt nyerhet egy szerencsés.

olvass tovább